Sunwebs græske feriedestinationer

Se de bedste græske ferietilbud fra Sunweb

Grækenland er en af danskernes mest populære feriedestinationer

Det er på høje tid at få booket sommerferien, hvis der skal spares penge. Og lige nu er Sunweb klar med en perlerække af gode tilbud til de græske øer. Uanset om du er til strandferie, luksushoteller, all inclusive ferie eller familieferie på budget, så har Sunweb et godt tilbud til dig.

Selv hvis du søger en voksenferie eller et boutique hotel, så har Sunweb også et ferietilbud til dig.

I marts og april måned kunne du finde et utal af græske ferietilbud med priser fra 1.999,- og opefter i sommerhalvåret. Både med afgange fra Billund, København og Aalborg. Det er dog stadigt muligt at finde rigtigt gode priser her på siden, da Sunweb løbende kører lignende kampagner. Disse tilbud kan du se lige herunder.

Navigation

Hvilken græsk ø skal du vælge?

Med både Kreta, Korfu, Kos, Zakynthos og Rhodos som destinationer kan det være svært at vælge.
Her er en hurtig oversigt over de fem populære ferieøer i Grækenland.

Kreta er ikke bare den største ø i Grækenland. Det er også en af de mest populære ferieøer. Lækre badestrande, hyggelige byer med snert af storby-charmen, imponerende natur med bjerge og kløfter og så den antikke del af Grækenland med Knossos som hovedattraktionen.

Korfu er den vestligste af de græske øer. Den regnes også for den grønneste af de græske øer. Øen er påvirket af både fransk, engelsk og naturligvis græsk kultur, hvilket opleves i gadebilledet.
Hvis du er til blåt vand, grønne skove og stejle kyster, så er Korfu et godt valg.

Kos ligger tæt på Tyrkiet og er en mellemstor græsk ø. Her er både templer, fæstninger, lækre strand og et stref af et natteligt festliv, som også tiltrækker unge mennesker.

Zakynthos er ikke kun for kendt for sine havskildpadder, der yngler på strandene. Men måske i endnu højere grad kendt for Navagio Beach, denne billedskønne strand med skibsvraget omgivet af lodrette klipper og det klareste blå vand.

Rhodos er kendt som solskinsøen i Grækenland. Ikke at solen ikke skinner på de andre øer, den skinner bare ekstra meget her! Og fra maj til september er chancen for at opleve regn nærmest lig med 0. Øen er perfekt til badeferie, også hvis du gerne vil snorkle.

Se de mange græske ferietilbud fra Sunweb

Er du til familieferie, all inclusive, et boutique hotel, strandferie eller noget helt andet? Måske en blanding? Sunweb har det hele!


Sunwebs græske feriedestinationer

Bliv inspireret til din ferie i Grækenland

Grækenland er et stort land med mange øer. Og mange forskellige oplevelser og attraktioner, selv på de enkle øer. Hvis du ikke umiddelbart ved, hvor du skal rejse hen eller, hvad du skal opleve – så kan du måske finde svaret i nogle af mine artikler