fra kr. 949

Whiskeysmagning, rundtur og spa i Danmark

Er du også vild med whiskey? Så har jeg her fundet et rigtig godt tilbud og forslag til årets herretur eller kærestetur.
Turen går til Ringkøbing på Hotel Fjordgården og er inkl. morgenmad, en 3-retters middag, adgang til spa, swimmingpool og fitness samt whiskysmagning og en guidet rundtur hos Stauning Whisky. Whiskysmagning foregår tirsdag, torsdag og lørdag.
På denne tur er der lagt op afslapning, selvforkælelse og en god anddel rå dansk natur, hvor du også kan udforske et stykke dyster Danmarkshistorie, nemlig levn af Atlantvolden, som var en kystforsvarsstilling bestående af omkring 8.000 forskellige konstruktioner hvoraf en fjerdedel var bunkere.
Tilbudet er udbudt af Travelbird.dk

Hotel Fjordgården i Ringkøbing ved Vestkysten

Rundtur og whiskeysmagning hos Stauning Whiskey

Rundtur og whiskysmagning finder sted hver tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 14.00 til kl. 15.30. Bemærk at dette ikke er inklusiv transport, destilleriet ligger på en gammel gård under 16 km fra hotellet. Fremmøde sker 15 minutter før rundturen starter. I vil modtage jeres billetter ved ankomst til hotellet. Ved en overnatning er check ind muligt fra 13:00 på dagene med whiskeyture, således at i kan nå at komme med. På denne tur får i indblik i produktionen af de gyldne dråber og får lov til at prøvesmage resultaterne af anstrengelserne.

Stauning Whiskey destilleri

 • Whiskeysmagning, rundtur og spa i Danmark
  • Rejseperiode: 25. maj – 20. december
  • Rejselængde: 2 eller 3 dage
  • Destination: Ringkøbing
  • Hotel:Hotel Fjordgården
  • Bedømmelse: 4/5 på Tripadvisor med 145 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Inklusiv: 1x 3-retters middag per person på ankomstdagen, morgenmad, adgang til fitness, spa, swimmingpool og sauna, cykelleje, whiskeysmagning og guidet rundtur hos Stauning Whiskey
  • Pension: morgenmad
   Pris: Fra 949,- pr. person

deal-screenshot

whickeytur
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning