fra kr. 409

At efteråret snart er på vej er en realitet. Men i stedet for at være trist over færre solskinstimere og varmere temperaturer, så synes jeg, at vi skal hylde wellness-weekender og afslapning indendørs 😉

Og det er lige bestemt, hvad dette tilbud går ud på. Her står den nemlig på ren afslapning ved Østersøen, hvor I kan se frem til nogle dejlige dage.

Turen går til Lübeck, som er beliggende cirka 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Lübeck var faktisk Nordtysklands uofficielle kulturhovedstad i Middelalderen, og en af de vigtigste handelsbyer i det magtfulde Hanseforbund. Derfor er det en charmerende kulturby, I kan se frem til at besøge.´I kan gå en tur i den smukke gamle bymidte, besøge den store Mariekirke og de andre gotiske mesterværker, og udforske et af byens mange museer. Hver mandag og torsdag holdes marked på Rådhuspladsen, og i gågaden Breite Straße er der et stort udvalg af spændende butikker.

I bor på ibis Lübeck City, der er centralt beliggende og i gåafstand til hovedbanegården. Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet, så I kan starte dagen på bedste vis. Det historiske centrum af Lübeck kan nemt nås på en gåtur.  Hotellets værelser kan prale med ekstra høj sovekomfort – her er nemlig særlige sweet-madrasser, der sikrer, at I får den bedste søvn. Derudover har alle værelser klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis wi-fi. De private badeværelser har brusebad, toilet og hårtørrer. I kan vælge mellem et enkelt- eller dobbeltværelse.

Wellness ved Østersøen

Udover hotel, morgenmad og gratis parkering, så indeholder tilbuddet også adgang til den 14.000 m² store wellness-oase; Ostsee-Therme. Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder dette tilbud.

Nyd roen væk fra den hektiske hverdag. Her er både en varm saunahave, hvor I kan slappe af. I kan også benytte jer af wellness-centerets direkte adgang til stranden og få et koldt gys i Østersøens kolde vand. Eller hvad med en tur i spabad? Der er også et fitness-område, og til børnene er der underholdning i form af vandrutsjebaner. Ostsee-Therme ligger godt 20 kilometer fra jeres hotel.

 

 

 

 

deal-screenshot

lubeck
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning