fra kr. 1039

Trænger du til en omgang forkælelse, så er dette rejsetilbud det helt rigtige: 6 eller 8 dage på spahotel på den polske kyst inklusiv helpension, 8 forskellige skønheds- og wellnessbehandlinger, 1 x ansigtsmassage og adgang til indendørs pool. Pris fra 1039 kroner pr. person.

Spahotellet Paula Wellness & Spa ligger i den polske ferieby Pobierowo, ca. 6 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Hotellet er placeret under 100 meter fra stranden i Pobierowo og ca. 500 meter fra byens centrum. Med dette rejsetilbud har I fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool, boblebad og fitnessområde. Krops- og wellnessbehandlinger foregår i wellnessområdet.

Opholdet er inklusiv helpension, hvilket betyder, at morgenmadsbuffet, frokost og aftenbuffet er en del af prisen. Derudover er der 1 x velkomstdrink, 1 x kaffe og kage og 1 x grillaften eller 1 x punchaften (afhængig af opholdets dato) inkluderet.

Wellness & spa ved Østersøen i Polen

Det er på Travelbird.dk, du finder tilbuddet på wellness og spa-ophold. I bliver indkvarteret på Paula Wellness & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor), hvor I bor på dobbeltværelserne, der er ca 17 m² store og består af en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover er værelserne indrettet med TV og telefon, og alle værelser har eget badeværelse.

obraz_wellness_masaż_kobieta

 

 

 

deal-screenshot

polen spa