Wellness og golf i Nordtyskland

Bo på det 4-stjernede Carat Golf & Sporthotel i Nordtyskland m. morgenmad og adgang til hele 1700 m² wellness-område

  • Hotel Carat Golf & Sporthotel
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 429

Her er der intet mindre end en wellness-perle! Nu går vi imod efteråret, og det kalder på storbyferier, weekendture, og ikke mindst wellness. Sidstnævnte er essensen af denne ferie.

Forkæl jer selv med et afslappende ophold på Carat Golf & Sporthotel ved Grömitz i Nordtyskland. Området Grömitz ved Østersøkysten tilbyder aktiviteter for enhver smag. Her er både vandsportsmuligheder, vandre- og cykelruter. Snup f.eks. en slentretur langs den 8 kilometer lange strand og nyd de rolige omgivelser.

Det er det imponerende 4-stjernede Carat Golf & Sporthotel, der danner rammerne for jeres ferie. Her er et 1700 m² kæmpestort spa- og wellnessområde, hvor der tilbydes forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Der er også 1100 m² swimmingpool, hvor I kan boltre jer. Hotellet råder desuden over moderne fitnessområde, tennisbane, bowlingbane og 9- og 18-hullers golfbaner.

Hvis I har brug for en afslappende efterårsferie i smukke omgivelser, så er denne perfekt. Køreturen fra den dansk-tyske grænse tager cirka 2 timer.

Wellness og golf i Nordtyskland

Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder denne ferie.

Det er muligt at vælge mellem enkelt- eller dobbeltværelse.

I kan vælge mellem enkeltværelser med og uden havudsigt over Østersøen, og begge typer har altan. Værelserne kan rumme maks. 1 voksen og 1 barn op til 15 år. Værelserne er indrettet med komfortable senge, fladskærms-TV, minibar og badeværelse med bruser.

I kan vælge mellem dobbeltværelser med og uden havudsigt over Østersøen, og begge typer har altan. De rummelige dobbeltværelser er mellem 25 og 34 m² store og kan rumme maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år. Værelserne er indrettet med komfortable senge, fladskærms-TV, minibar og badeværelse med bruser. På alle værelser har I gratis wi-fi.

wellness i Nordtyskland

deal-screenshot

wellnes screen