fra kr. 887

Jeg har fundet et spaophold til jer på Travelcircus.de, som helt sikkert vil lade de mentale batterier op.

Opholdet er på øen Usedom (cirka 4 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse) i Nordtyskland, hvor I kan se frem til nogle dejlige dage. I bor på det flotte, 4-stjernede Kaiser Spa Hotel Zur Post, der ligger 200 meter fra strandpromenaden. Opholdet er inklusiv morgenmad, en middag og adgang til wellnessområde. I kan selvfølgelig også gå lange ture langs Usedoms fine strande hånd i hånd. Øen Usedom er kendt for sin smukke natur og sine idylliske strande.

I kan lægge vejen forbi den hyggelige havn, tage på sejltur, cykle i naturen, spille golf eller fiske. Der er masser af ting at give sig til. Eller hvad med at besøge den charmerende, gamle havneby Świnoujście, der ligger over den polske grænse kun 11 kilometer væk. Her findes Polens bredeste strand med en flot strandpromenade.

Wellness i Nordtyskland

Det er på Travelcircus.de, at I booker jeres wellnessophold.

Jeres hotel er et luksuriøst 4-stjernet et af slagsen. Under jeres ophold kan I regne med at komme helt ned i gear, for hotellet råder nemlig over et 1200 m² stort wellnessområde forsynet med opvarmede indendørs og udendørs bassiner, forskellige saunaer og afslappende dampbad. Derudover tilbydes forskellige massage- og skønhedsbehandlinger mod ekstra betaling.

Og jeres sunde morgenbuffet, som er inklusiv i prisen, serveres helt frem til kl. 13.00. Så I kan sove længe – ingen stress 😉 Hotellet råder over intet mindre end 3 forskellige restauranter, der serverer et udvalg af regionale og internationale retter, og der er også to barer, hvor I kan runde en skøn dag af med en drink.

deal-screenshot

wel-screen