Vandsjov i Aarhus – spar op til 51 %

Værdibevis til Aarhus Vandsportscenter: Vælg mellem leje af en kajak eller paddle board

p.p. from kr. 149

Sommeren er ovre, men det betyder ikke, at man ikke stadig kan tilbringe en masse gode timer i den danske natur. Og med dette værdibevis bliver det ikke meget bedre, for her får i en oplevelse på havet. Værdibeviset inkluderer 1 dags leje af 1 kajak eller 1 paddle board. Normalt koster dette 300,- , men lige nu kan du sikre dig det for bare 149,-. 

Aarhus har samlet set 40 km kyststrækning, så der er masser af plads at boltre sig på. I kan se frem til en dag med action og sjov, og I kan passende afslutte dagen med at grille på stranden (husk at rydde op efter jer selv 🙂 ) eller en is på havnen.

Vandsjov i Aarhus – spar op til 51 %

Det er på Travelbird.dk, at I finder tilbuddet. Værdibeviset kan indløses indtil den 31. december 2018.

Det er Aarhus Vandsportscenter, der er dagens vært, når I skal prøve kræfter med kajak eller sup board. Centeret er placeret ved Århus Lystbådehavn, med en fantastisk udsigt over Århusbugten.

Travelbird.dk skriver følgende om sikkerhedsregler i forbindelse med værdibeviset:

“Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være i følgeskab med en voksen og være i stand til at svømme 350 meter. Det er vigtigt at følge alle instruktioner. Jeres færden på havet er på egen risiko, og det forventes, at I accepterer de risici, der kan være forbundet med vandsport. I er selv ansvarlige for forsikring, inden I påbegynder jeres leje.”

Vandsjov

 

 

 

deal-screenshot

vandsjov