fra kr. 999

Jeg skal være ærlig – jeg havde ikke hørt om Universe oplevelsespark på Als, før jeg fandt dette. Men nu kan jeg ikke vente med at dele tilbuddet med jer!

Familiebillet til oplevelsesparken Universe for 4 personer inkl. fri buffet og 4 x drikkevarer. Pris 999,- I alt! Sæsonen slutter den 29. oktober 2017, så det er nu, hvis I vil afsted!

Universe er en oplevelsespark fuld af sjov for alle aldre! Videnskaben er i fokus, men I behøver ikke frygte en kedelig og tør oplevelse her. Teknologi, iværksætteri og naturvidenskab blandes med leg og kreativitet på en måde, så både små og store bliver begejstret og forundret. Har I f.eks. nogensinde snakket med en robot, fløjet med droner eller styret et F16-fly? I Universe er sjov en videnskab, og hele sæsonen er fyldt med underholdende og spektakulære indslag.

Universe oplevelsespark i Danmark

Det er på Travelbird.dk, at I kan købe en familiebillet, der sikrer jer en dag fuld af oplevelser. Her kan I også læse meget mere om parkens mange spændende forlystelser. I 2017-sæsonen er den store nyhed i Universes oplevelsespark den nye Virtuel-Reality-verden, hvor I kan udforske spændende universer eller bestige det himmelhøje Sky Trail med sine 25 udfordringer, blandt andet den 21 meter høje svævebane

Det er med andre ord en perfekt familieoplevelse, og så endda inden for landets grænser.

Universe er placeret 5 kilometer fra Nordborg på Als. Køreturen hertil tager cirka 2 timer fra Aarhus og 3½ time fra København.

deal-screenshot

Capture