fra kr. 609

Europas største badeland! Er du vimmer det ser godt ud. Det fantastiske Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg, ca. 60 km fra Berlin. Med sit i alt 66.000 kvm store tropeland er Tropical Islands det sikre hit for såvel børn som voksne. Fra Tropical Islands er det kun en times kørsel til Berlin, så der er rig mulighed for at kombinere dette ophold med en tur til Tysklands hovedstad.

Tropical Islands i Berlin – et tropeland ved hovedstaden

Det er på Travelbird.dk I finder denne miniferie til Tropical Islands.

Inde i de store kupler er det 26 grader og det perfekte klima til tropiske planter, det betyder også, at man kan nyde og udforske denne spændende verden hele året rundt. Tropical Islands byder ikke kun på verdens største indendørs tropiske regnskov, men også 200 m. sandstrand, kæmpe vandrutsjebaner, palmetræer, vandfald, badesø, forlystelser, minigolf, tropelandsby, restauranter og meget, meget mere. I maj åbnede Tropical Island’s Amazonia, den subtropiske swimmingpool. Den kæmpe pool har en lazy river, klatrevæg til børn og whirlpoolsystem med massage! Kort sagt har Tropical Islands i Berlin ALT!

I bor på det 4-stjernede Holiday Inn Berlin Airport, der ligger ca. en halv times kørsel fra både Tropical Islands og den Berlin. Hotellett råder over 295 værelser, der alle er indrettet med moderne faciliteter. Her er også en restaurant, hvor I kan bestille et udvalg af lækre retter, mens den hyggelige bar byder på forfriskende drinks. Som gæster på hotellet er I også velkomne til at benytte jer af saunaen og fitnesscenteret.

Alle hotellets værelser er rummelige og moderne værelser, og de er indrettet med en komfortabel seng, sovesofa aircondition, værdboks, minibar og TV. Det private badeværelse er forsynet med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer. I kan vælge mellem et dobbeltværelse og et familieværelse med plads til hhv. 2 voksne + 1 barn 0-12 år og 2 voksne + 2 børn 0-12 år.

troposk

Se flere tilbud på storbyferier i Berlin og få tips til den perfekte weekendtur i Berlin

deal-screenshot

berlignalk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning