fra kr. 619

Her er der den perfekte deal til børnefamilier. Nå ja, og barnlige sjæle generelt 😉

En times kørsel fra Berlin finder i Tropcial Islands – en spændende forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til at udforske et landskab bestående af regnskove, strande og laguner. Og gør det i dejlige, varme 26 grader. Dette tilbud inkluderer 1 dagsbillet til Tropical Island og ophold på 4-stjernet hotel med morgenmad!

I finder tilbuddet på Travelbird.dkHer kan du se priser, datoer osv. Travelbird skriver om det tropiske eventyrsted:

Under en kæmpe kuppel gemmer Europas største indendørs ferieparadis sig. Tropical Islands er gennemført ned til mindste detalje med en konstant temperatur på 26 grader. Tag en dukkert i det lækre tropiske hav, byg sandslotte langs stranden, nyd en drink i tropebaren, eller kravl alle 27 meter op til toppen af vandrutsjebanen for at tage turen ned i flyvende fart. Tag et spil minigolf, flyv med luftballon under kuplen, eller udforsk regnskoven, der er hjem til omkring 50.000 planter og har et areal på intet mindre end 10.000 m². Afslut dagen med et hyggeligt måltid på en af de mange lækre restauranter i Tropical Islands. 

Tropical Island med hotelophold

Som nævnt er der også hotelophold inkluderet i dette tilbud.

I bor på det 4-stjernede Holiday Inn Berlin Airport, der ligger ca. en halv times kørsel fra både Tropical Island og Berlin. Hotellet tilbyder desuden gratis lufthavnstransport til lufthavnen Berlin-Schönefeld, der ligger kun 2 kilometer væk.

Alle hotellets 295 værelser er indrettet med moderne faciliteter. På den tilhørende restaurant kan I bestille et udvalg af lækre retter, mens den hyggelige bar byder på forfriskende drinks. Som gæster på hotellet er I også velkomne til at benytte jer af saunaen og fitnesscenteret. Jeres ophold er inklusiv morgenmad.

Dette tilbud er også perfekt, hvis I ønsker at kombinere det med en storbyferie i Berlin efterfølgende. Og hvis 2 overnatninger ikke er nok, så kan I finde et hotel her!

tro 1

deal-screenshot

tropical screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning