En læser skrev og spurgte, om jeg ikke ville lave en Top 5, der henvendte sig til børnefamilier, med forslag til oplevelser. Og det kan I tro, jeg vil 😉 Der er lidt for enhver smag og pengepung, så jeg håber, der er noget, der passer lige netop til jeres familie.

Nummer 5 Nummer 4Nummer 3Nummer 2Nummer 1

Nummer 5

Hvad ville en Top 5 være uden Disneyland® Paris? Jeg elsker Disneyland® Paris! Og jeg er sikker på, at du – uanset alder – vil falde for den magiske forlystelsespark. Her møder du alle yndlingsfigurerne fra dine favorit Disney®-film, og der er forlystelser for hele familien. Disney®-prinsesser og prinser står klar til at tage imod, og I er garanteret en ferie, I sent vil glemme.

Tilbuddet inkluder 4-stjernet hotel, morgenmad, shuttle-service og adgang til begge Disney-parker. Og du finder det lige her!

Disney-Magic-on-Parade!-fairies2 COPYRIGHT

Nummer 4

Igen er det en forlystelsespark, men vi er i Danmark denne gang.  Universe er en oplevelsespark fuld af sjov for alle aldre! Videnskaben er i fokus, men I behøver ikke frygte en kedelig og tør oplevelse her. Teknologi, iværksætteri og naturvidenskab blandes med leg og kreativitet på en måde, så både små og store bliver begejstret og forundret. Har I f.eks. nogensinde snakket med en robot, fløjet med droner eller styret et F16-fly? I Universe er sjov en videnskab, og hele sæsonen er fyldt med underholdende og spektakulære indslag. Find tilbuddet lige her!

universe

Nummer 3

Nu står den på sol, strand og masser af aktiviteter. Det er ingredienser i denne ferie, der tager jer til solrige Tyrkiet. I bliver indkvarteret  på Xperience Club Nena, der er beliggende ned til stranden i Kizilagac, cirka 15 km fra den charmerende tyrkiske by, Side. På hotellet er der masser af aktiviteter  for både børn og voksne. Her er et et dejligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools samt en separat aquapark med vandrutsjebaner. Og mens vandhundene pjasker rundt, kan mor og far nyde livet, solen og en god bog på en af solsengene. Og det er All Inclusive, så når rejsen er betalt hjemmefra, behøver I ikke hive pengepungen frem én eneste gang! Find rejsen her!
xeperdmao

Nummer 2

Velkommen til Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park – det oplagte sted for en sjov ferie for hele familien eller alle vennerne! Det er det perfekte sted til kvalitetstid, sjov og action. Heide Park er en virkelig fed forlystelsespark, og den er nemt at komme til – fra den dansk-tyske grænse tager det kun ca 2 1/2 time. Så kan I suse afsted på rutsjebaner, opleve spænding i piratforlystelser og tage på tømmerflådetur på søen.

Med dette tilbud kan I vælge mellem 2, 3 eller 5 dages kør-selv-ferie til Heide Park inkl.  egen hytte, adgang til forlystelsesparken, udvidet halvpension og rabatkuponer til parken. Find rejsen her! 

Heide-Park-Resort_Attraktion_Mountain-Rafting

Nummer 1

Og vi er kommet til nummer 1! Og jeg var faktisk slet ikke i tvivl, da jeg skulle udvælge nummer 1. Hvad ville være mere passende end Europas største badeland? Er du vimmer, det ser godt ud! Det fantastiske Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg, ca. 60 km fra Berlin. Med sit i alt 66.000 kvm store tropeland er Tropical Islands det sikre hit for såvel børn som voksne. Fra Tropical Islands er det kun en times kørsel til Berlin, så der er rig mulighed for at kombinere dette ophold med en tur til Tysklands hovedstad. I finder tilbuddet lige her!

berlin trop

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning