fra kr. 1379

Jeg elsker Disneyland® Paris! Og jeg er sikker på, at du – uanset alder – vil falde for den magiske forlystelsespark. Her møder du alle yndlingsfigurerne fra dine favorit Disney®-film, og der er forlystelser for hele familien. Disney®-prinsesser og prinser står klar til at tage imod, og I er garanteret en ferie, I sent vil glemme.

Med dette tilbud på Disneyland® Paris til under halv pris får I 2 eller 3 dage på 4-stjernet hotel, morgenmad, shuttle-service og 1 x dagsbillet pr. person til begge Disney-parker. 

Disneyland® Park: Disneyland® Park er opdelt i fem lande, bl.a. Adventureland og Fantasyland, og det er den mest besøgte forlystelsespark i hele Europa. Glæd jer til de spændende forlystelser, så som den hæsblæsende Indiana Jones Roller Coaster og den berømte Space Mountain. Og husk at opleve de unikke shows og farverige parader. Alle yndlingsfigurerne går rundt i parken, og uanset om det er Fedtmule eller Olaf, så er de altid klar til et foto.

Walt Disney® Studios: Den anden store temapark i Disneyland® Paris handler om de film, du kender og elsker. Tag et kig bag kulisserne og se, hvordan din yndlings Disney®-film blev lavet. Ligesom i Disneyland® Park er der også forskellige shows, musikarrangementer og forlystelser. Og hvis du er modig nok, kan du tage en tur i Tower of Terror!

Disney® Village: Her er der masser af underholdning og mulighed for at shoppe i alle souvenirbutikkerne. I restauranterne og barerne kan I spise lækker mad og  drikke cocktails. I Buffalo Bill’s Wild West Show kan I nyde ægte Texas Barbecue samtidig med, at I bliver underholdt af Sherif Fedtmule og hans Country Band.

Tilbud på Disneyland® Paris: Næsten halv pris

Travelbird.dk finder I Disneyland® Paris-tilbuddet.

Jeres 4-stjernede hotel ligger kun 5 minutter fra Disneyland® Paris. Og I kommer hurtigt til parken med den gratis shuttle-service. I kan vælge mellem dobbelt- eller familieværelse (maks. 4 personer + 1 baby 0-2 år) på Vienna House Magic Circus Hotel.

Opholdet inkluderer morgenmadsbuffet, så I er fyldt med energi, når Disneyland® Paris skal indtages. Og når dagen skal sluttes af på den bedst tænkelige måde, så snup en svømmetur i den opvarmede indendørs pool. Hotellets mange faciliteter omfatter også et fitnesscenter, en beauty spa og et spillerum med videospil. Restaurant L’Etoile serverer traditionelle retter og regionale specialiteter, og Bar des Artistes serverer snacks, som kan nydes på terrassen.

Disney-Magic-on-Parade!-fairies2 COPYRIGHT

 • 4-stjernet hotel, morgenmad, shuttle-service og adgang til begge Disney-parker
  • Rejseperiode: 7. juli – 3. november 2017
  • Rejselængde: 1 eller 2 overnatninger i dobbelt- eller familieværelse (maks. 4 personer + 1 baby 0-2 år) på Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris
  • Pension: Morgenmad
  • Inklusiv: 1x dagsbillet per person til Disneyland®
  • Inklusiv: 1x Walt Disney Studios® (gyldig på opholdets 2. dag)
  • Inklusiv: Shuttle-service til Disney-parkerne
  • Gratis parkering på hotellet
  • Afstand fra Danmark: Cirka 10 timer i bil fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 1.379,- pr. person ved to personer
  • OBS: Bookinggebyr på 150,-
  • Turistskat: 2,45 euro pr. person pr. nat
  • Find flybilletter på Momondo.dk

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning