fra kr. 737

Oplev London som en ægte troldmand! I dette tilbud får I 1-3 dage på DoubleTree by Hilton Hotel London Heathrow Airport samt mulighed for at opleve de originale filmsets fra Harry Potter-filmene med Warner Bros. Studio Tour London. Prisen er fra 737 kr. pr. person.

The Making of Harry Potter™

Det er på Travelcircus.com, I finder dette magiske tilbud som giver jer adgang til Harry Potters fortryllende univers!

Kom en tur rundt de originale filmkulisser hvor alle 8 Harry Potter-film, samt Fantastiske skabninger og hvor de findes som kommer i biograferne til november 2016, er indspillet. Her får I mulighed for at træde ind og opleve dette fantastiske filmunivers. Gå på opdagelse i Gryffindors fællesrum, køb en tryllestav i Ollivander’s butik og lad sorteringshatten vælge hvilket hus du skal placeres i på Hogwarts. Selve turen varer 3 timer og du vil komme i gennem de originale kulisser fra filmene, se nogle af de originale kostumer og rekvisitter produceret til skuespillerne og få et indblik i hvordan special effect og animationer blev lavet til filmene.

Sign 9 3 4 Hogwarts Express The Wizarding World of Harry Potter shutterstock_210792889 AnjelikaGr-2

En tur i Warner Bros. Studio – The Making of Harry Potter™ er et must for alle Harry Potter fans! Og med en bedømmelse på 5 ud af 5 på Tripadviser er det helt sikkert turen værd, også selvom du ikke er en fan. Du kan læse mere om hvad du kan opleve på The Making of Harry Potter™ turen her.

Hotellet: DoubleTree by Hilton Hotel ligger ved Heathrow lufthavn tæt på Terminalerne 1, 2 og 3 og har gode transportmuligheder for at kommer ind til London centrum.  Alle værelserne har en moderne indretning, badeværelse, lydisolerede vinduer, tv, pengeskab og wifi.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning