fra kr. 1249

Nytår! Årets største fest – men ofte kan det være svært at beslutte sig, hvor aftenen skal holdes. Hvis I vil prøve noget nyt, så har jeg det helt rigtige tilbud til jer her.

Tag på surpriserejse til en af Europas hovedstæder! Turen går enten til Milano, Rom, London eller Budapest. Alle byerne er magiske på denne tid af året, så uanset, hvor I ender, er I sikret en uforglemmelig oplevelse.

Surprise-rejse til nytår

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne rejse. I får 2, 3 eller 4 overnatninger på et 3-stjernet hotel, morgenmad og fly fra København. Prisen er fra 1249,- pr. person. Så tag dine bedste venner eller din udkårne med til en helt særlig nytårsaften i en af Europas smukke hovedstæder

Denne ferie er ren win-win, for uanset hvor I ender, så er alle fire destinationer fantastiske. London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘. I Budapest er der både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv. Tips til en perfekt weekend i Budapest finder du her: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’. Den italienske hovedstad. Rom, er en favorit, når der skal planlægges storbyferier. Lækker mad og imponerende seværdigheder er nogle af de ting, der lokker turister til den skønne by. Jeg har samlet mine bedste tips og tricks til storbyen i artiklen: “Rom: tips til den perfekte miniferie”. En smuttur til den italienske modeby Milano, som indeholder meget mere end dyrt mærkevaretøj, er heller ikke at fornægte. Milanos domkirke er must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Oplev det utrolige og verdensberømte mesterværk Den Sidste Nadver” af Leonardo Da Vinci i Milano. I klosteret Santa Maria delle Grazie finder man på den nordlige væg i spisesalen maleriet, der måler 450 x 870 centimeter og fylder hele endevæggen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen.

glasses-with-champagne-against-fireworks-and-clock-close-to-midnight-shutterstock_122288275-2

 • Nytår i Milano, Rom, London eller Budapest inkl. hotel, morgenmad og fly fra København
  • Rejseperiode: 28. 29. eller 30. december, 2016 
  • Rejselængde: 2, 3 eller 4 nætter
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Milano, Rom, London eller Budapest
  • Flyselskab: Ryanair
  • I bor på et 3-stjernet hotel maks. 30 minutter med offentlig transport fra byens centrum
  • I modtager information omkring jeres surprise-destination samt omkring hotellet via e-mail senest 1 måned efter booking sammen med de andre rejsedokumenter
  • Pension: Inkl. morgenmad
  • Pris: Fra 1249,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot

nytaar
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning