fra kr. 999

Træt af at alting skal være så planlagt og skemalagt? Så er der den helt rigtige ferie her!

Med denne surprise-rejse kan turen gå til London, Budapest, Rom eller Milano, og kun følgende er helt sikkert: I flyver fra København eller Billund, I har 2 overnatninger, hotellet er 3-stjernet, og I får serveret morgenmad hver dag. Pris fra 999,- pr. person. 

Denne ferie er ren win-win, for uanset hvor I ender, så er alle fire destinationer fantastiske. London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘. I Budapest er der både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv. Tips til en perfekt weekend i Budapest finder du her: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’. Den italienske hovedstad. Rom, er en favorit, når der skal planlægges storbyferier. Lækker mad og imponerende seværdigheder er nogle af de ting, der lokker turister til den skønne by. Fordi der er så meget at opleve, og det kan være svært at overskue det hele, har jeg samlet mine bedste tips og tricks til storbyen i artiklen: “Rom: tips til den perfekte miniferie”. En smuttur til den italienske modeby Milano, som indeholder meget mere end dyrt mærkevaretøj, er heller ikke at fornægte. Milanos domkirke er must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Oplev det utrolige og verdensberømte mesterværk Den Sidste Nadver” af Leonardo Da Vinci i Milano. I klosteret Santa Maria delle Grazie finder man på den nordlige væg i spisesalen maleriet, der måler 450 x 870 centimeter og fylder hele endevæggen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen.

 Surprise-rejse til London, Budapest, Rom eller Milano

Det er på Travelbird.dk, at du finder din surprise-rejse.

I bliver indkvarteret i et dobbeltværelse på et 3-stjernet hotel med morgenmad inkluderet. Hotellerne ligger i gåafstand til offentlig transport, hvorfra I kan komme videre rundt i byen. Dog er hotellet i London ikke placeret i centrum.

traveling with airplane iStock_000074188131_Large-2

 

 

 

 

deal-screenshot

surprise
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning