fra kr. 1332

Denne ferie kombinerer to skønne oplevelser: hotelophold i dejlige Paris og adgang til  Disneyland® Paris, der er et sandt eventyrland, og som man aldrig bliver for gammel til at opleve.

Med dette tilbud får I, udover overnatning på 4-stjernet hotel og morgenmad, også billetter til Disneyland® Paris. Prisen er fra 1332,- pr. person.

  • I kan vælge mellem følgende billetter:
    • En dagsbillet til Disneyland® Park
    • En dagsbillet til begge parker (Disneyland Park® + Walt Disney® Studios Park)
    • To-dagsbilletter – en dag i Disneyland Park® og en dag i Walt Disney® Studios Park

Disneyland® Park: Disneyland® Park er opdelt i fem lande, bl.a. Adventureland og Fantasyland, og det er den mest besøgte forlystelsespark i hele Europa. Glæd jer til de spændende forlystelser, så som den hæsblæsende Indiana Jones Roller Coaster og den berømte Space Mountain. Og husk at opleve de unikke shows og farverige parader. Alle yndlingsfigurerne går rundt i parken, og uanset om det er Fedtmule eller Olaf, så er de altid klar til et foto.

Walt Disney® Studios: Den anden store temapark i Disneyland® Paris handler om de film, du kender og elsker. Tag et kig bag kulisserne og se, hvordan din yndlings Disney®-film blev lavet. Ligesom i Disneyland® Park er der også forskellige shows, musikarrangementer og forlystelser. Og hvis du er modig nok, kan du tage en tur i Tower of Terror!

Storbyferie til Paris og tur i Disneyland® Paris!

Det er på Travelcircus.dk,at I finder dette tilbud, der tager jer mod det franske.

En storbyferie til Paris – en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa? Ja tak! Glæd jer til maden. Glæd jer til alle de smukke seværdigheder. Glæd jer til at slentre ned af de brostensbelagte gader. Ja, bare glæd jer til Paris’ stemning, for den er noget helt speciel! Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

I bor på Holiday Inn Paris – Gare de Lyon Bastille, der er beliggende i centrum af Paris, kun 30 minutter fra Paris Orly og Charles de Gaulle. Hotellet er ideel til sightseeing i byen, da I er tæt på alle de smukkeste kvarterer i Paris. Notre Dame er kun 15 minutter væk, og Opéra Bastille er 700 meter fra hotellets hoveddør. Desuden er Disneyland® Paris kun en halv time væk, så I har både Kærlighedens by og den magiske Disney-verden indenfor nærmeste rækkevidde. Og i starten dagen på bedst tænkelige vis. Opholdet er nemlig inklusiv morgenmad, så I kick-starter dagen med en dejlig morgenmad, så I er klar til dagens oplevelser.

Schloss-breit_Himmel

deal-screenshot

disney