fra kr. 1329

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin’ how funky strong is your fight
It doesn’t matter who’s wrong or right

Just beat it, beat it

Da jeg så dette tilbud fra Travelbird.dk, begyndte jeg med det samme at synge! Michael Jackson var, og er stadigvæk, The King of Pop. Og med denne rejse får du lov til at opleve den fantastiske musical Thriller Live, som spiller for 8. år i træk på Lyric Theatre. Om musicalen skriver Travelbird:

“(…) en kavalkade af Michael Jacksons største hits krydret med moonwalk og masser af glitter. Oplev en 2 timers rejse gennem popstjernens 45 år lange musikalske karriere udformet i et helt ekstraordinært show. De talentfulde medvirkende byder på legendariske dansetrin og masser af passion, og I kan forvente alle jeres yndlingssange, såsom Thriller, Heal The World, I Want You Back, Smooth Criminal og Beat It.”

Det er svært ikke allerede at begynde at nynne! Udover billet til musicalen Thriller Live, så får I også 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Westbridge Hotel inkl. 2-retters middag og fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus med i rejsen. Prisen er fra 1329,- pr. person.

Storbyferie til London + Thriller musical

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne rejse.

I bliver indkvarteret på Westbridge Hotel. der ligger i bydelen Stratford i det østlige London. Fra hotellet er der 3 minutters gang til den nærmeste undergrundsstation, Shepherd’s Bush Market, hvorfra I kommer til centrum af London på kun 25 minutter.

Hotellet råder over fitnesscenter, bar og lounge. Opholdet er inklusiv morgenmad, som I spiser i hotellets restaurant, og som består af en stor English breakfast, dog uden svinekød.

I kan også se frem til 2-retters middag på restauranten VaPiano (forret + hovedret eller hovedret + dessert), som er en del af rejsen.

I bor på dobbeltværelse, der er stort og rummeligt med en dobbeltseng i midten, fjernsyn og aircondition. Her er desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

london-eye-945497_1920 pixabay

 

 

 

deal-screenshot

NY michael
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning