fra kr. 1779

Her er der en rigtig god deal til Harry Potter-fans, som også elsker byen London! Du får lov til at komme bagom kameraet i Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio i London. Her kan du gå på opdagelse i alle filmkulisserne, de fantastiske kostumer og rekvisitterne, der var med til at skabe film-succeserne.

Du kan glæde dig til at opdage de fascinerende specialeffekter og produktioner – alle hemmelighederne! Hvis du er dedikeret Harry Potter-fan, så er det her et must! 3 timers rundvisning i  Warner Bros Studios.

The Making of Harry Potter ™ tur har tiltrukket folk fra hele verden, for at opleve hvordan magien er blevet til. For fans, der er særlig interesseret i det tekniske aspekt af filmproduktionen, vil det være muligt at lære mere om den grønne skærmteknologi, som Warner Bros. bruger til at skabe de mange spektakulære actionscener i filmene samt de særlige hemmeligheder, der er blevet brugt til at bygge den magiske Harry Potter-verden.

Storbyferie i London og entre til Harry Potters univers

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne fortryllende rejse.

I bor på hotellet Jurys Inn London Watford, der ligger kun 5 minutters gang fra togstationen Watford Junction. Herfra kan I hoppe på en bus, der kører jer til Harry Potter Studios. Turen med bussen koster 2,50 £ for en returbillet. Bussen kører hvert 20. minut, og turen tager ca. 15 minutter.

På hotellet er der døgnåben reception, en restaurant og en bar. Opholdet er desuden inklusiv morgenmad. Jeres dobbeltværelse er indrettet med fladskærms- TV og et rummeligt badeværelse med toiletartikler. Det er desuden muligt at lave te og kaffe på værelset, og I har også gratis wi-fi.

Sign 9 3 4 Hogwarts Express The Wizarding World of Harry Potter shutterstock_210792889 AnjelikaGr-2

 

 

 

deal-screenshot

harry
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning