fra kr. 2029

Så er det tid til, at alle Barnaby-fans lytter! Med dette rejsetilbud kommer I nemlig på Midsomer Murders-tour, der er en tur, hvor I følger i den berømte Kriminalkommisær Barnabys fodspor.

I kommer til at gå rundt i de hyggelige små landsbyer i Buckinghamshire og Oxfordshire, hvor optagelserne til den populære krimiserie er foregået. Turen tager 8 timer, og her vil I bl.a. se Barnabys hjemby, Causton, besøge de idylliske huse, charmerende pubber og flotte kirker, som danner rammerne om de mange mordsager i Midsomer County.

Udflugten finder sted om lørdagen under jeres ophold. Når I booker dette tilbud, vil I modtage jeres billetter, og det er vigtigt, at I husker at printe og medbringe dem til turen. Lørdag mødes I klokken 10 på Holland Park tube station, der er belligende ca. 40 minutters metrotur fra jeres hotel. Yderligere information vil fremgå af jeres billet.

Udover Barnaby-udflugt får I også storbyferie i denne rejse. Der er nemlig også inkluderet 2 eller 3 overnatninger på 4-stjernet hotel i London. Den engelske hovedstad er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan også opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er masser at give sig til, og jeg lover dig, at du ikke kommer til at kede dig!

Storbyferie i London og Barnaby-udflugt

Hvis kombinationen af storbyferie og Barnaby-udflugt lyder lokkende, så klik dig ind på Travelbird.dk, hvor du finder rejsetilbuddet.

I kommer til at bo på Arbor City Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 112 anmeldelser), der er placeret i det centrale London, og I er tæt på mange af byens store attraktioner og seværdigheder. Hotellets værelser er indrettet med komfortable senge, aircondition, skrivebord, TV og gratis wi-fi samt te- og kaffefaciliteter. Derudover er der eget badeværelse med toilet og bad. Opholdet er inklusiv morgenmad.

hotel_lonmd
Kilde: Travelbird.dk

 

 

 

 

deal-screenshot

barnaby
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning