Storby og strand i Malaysia

10 nætter fordelt over to hoteller i Kuala Lumpur og Langkawi inkl. morgenmad, fly fra København eller Hamborg og transfer

 • Hotel Forskellige
 • Stjerner
 • Luftfartsselskab Emirates, Malaysia Airlines
 • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 12289

Malaysia er et skønt land med virkelig meget at byde på. Her kan I opleve pulserende storbystemning i Kuala Lumpur, bjerge og grønne marker i Cameron Highlands, historie og kultur i Melaka og smukke strande med klart vand på øerne Langkawi og Perhentian. Og med denne deal oplever I både Kuala Lumpurs storbystemning med gamle templer, se de ultra-moderne bygninger og smage på den fænomenale street food og Langkawis smukke strande, næsten uberørte jungle og turkisblå vand.

Storby og strand i Malaysia

Det er på Travelbird.dk I finder denne fantastiske rejse til Malaysia.

 • Inkluderet i denne deal er:
  • 3 overnatninger på Impania KLCC Hotel**** i Kuala Lumpur
  • 7 overnatninger på Berjaya Langkawi Resort***** i Langkawi
  • Indkvartering i enkeltværelse eller dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år)
  • Morgenmad på begge hoteller
  • Fly fra København eller Hamborg (Emirates)
  • Indenrigsflyvning mellem Kuala Lumpur og Langkawi (Malaysia Airlines)
  • 7 kg håndbagage (55x35x20 cm)
  • 30 kg indchecket bagage

I starter jeres ferie i den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, hvor I har 3 dage til at udforske denne dejlige storby. I bor på Impania KLCC Hotel som ligger lige ved siden af KLCC park med en af Kuala Lumpurs helt store turistattraktioner nemlig Petronas Towers – Tvillingtårnene med en bro i mellem som kan komme op på og se udover hele byen! Under de to tårne er der er lækkert, stort shoppingcenter, Suria KLCC Mall,  med alt hvad selv en garvet shopper kunne ønske sig. Bag tårnene ligger der en skøn park hvor man kan gå rundt, lægge sig med en bog eller tage en afkølende soppetur i plaskepoolen. En anden must-see seværdighed i Kuala Lumpur er den nationale moské. Det er en virkelig smuk bygning med masser af springvand i den dejlige have. I skal også slå et smut forbi Sultan Abdul Samads bygning, som ligger på Jalan Raja over for Merdeka Square som også er et besøg værd. Det sidste sted jeg vil anbefale jer at besøge på denne tur er Batu Caves som ligger lidt uden for selve Kuala Lumpur. I kan nemt tage en taxa derud, alle taxachauffører ved hvor det er, og det er ikke dyrt. Tempelhulen er en af de mest populære hinduistiske helligdomme uden for Indien og er omdrejningspunktet for hinduistiske festival for Thaipusam.

På feriens 4. dag bliver I hentet og kørt til lufthavnen, og her tager I et indenrigsfly til Langkawi, hvor I tilbringer resten af jeres ferie. Dette er virkelig et lille stykke af paradis! I bor på det 5-stjernede Berjaya Langkawi Resort som er et af de bedste hoteller jeg har besøgt. Her kan I dase ved hotellets flotte pool, gå direkte ned til stranden eller få jer en drink i en af de mange barer. Hotellet tilbyder desuden diverse udflugter mod betaling. I har jeres egen hytte med aircondition omgivet af den grønne jungle! Hytterne har dobbeltseng, skrivebord, TV, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, minibar, gratis WiFi, eget badeværelse med bruser og regnbruser samt en altan, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt.

10 nætters ferie med storby og strand i Malaysia på 2 hoteller i Kuala Lumpur og Langkawi inkl. morgenmad, fly fra København eller Hamborg og transfer 

deal-screenshot

malaysiasnap