fra kr. 739

Klar til en ordentlig omgang velvære for både krop og sjæl? Det er præcis hvad jeg har fundet frem til jer her. Ved Fleesensee står den på masser af forkælelse, så det er bare om at komme afsted! På dette spaophold får I fri adgang til et lækkert, 950 m² stort wellnessområde, I får 10% rabat på wellness-behandlinger, og I får også 20% rabat på greenfee på Golf & Country Club Fleesensee – så tag bare golfkøllerne med.

Afslappende spaophold i Nordtyskland

Det er på Travelbird.dk I findet dette tilbud.

I skal bo på det luksuriøse 4-stjernede hotel Iberotel Fleesensee som ligger i Mecklenburg-Vorpommerns dejlige søområde og har en fantastisk udsigt over søen Fleesensee. Iberotel Fleesensee byder både på en populær restaurant og et lækkert wellness-område, hvor afslapning og forkælelse er i højsædet! Desuden ligger hotellet tæt ved en smuk golfbane, den store nationalpark Müritz og kun en times kørsel fra Østersøen.

I hotellets store wellnessområde står den på luksuriøs afslapning og velvære! Her er der indendørs pool, boblebad og saunaområde med bio-sauna og finsk sauna med søudsigt. Der er urtedampbad, dampgrotte, saunahave, afslapningsrum med vandsenge og et stillerum.

Værelset I bliver indkvarteret på, er et superiorværelse med udsigt til søen. Værelset har  telefon, TV, radio, minibar, pengeskab, gratis WiFi og altan. I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

3, 4, 5 eller 8 dages spaophold i Nordtyskland inkl. morgenmad, fri adgang til wellness samt rabat på greenfee og wellness-behandlinger

deal-screenshot

fleesenseesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning