fra kr. 739

Klar til en ordentlig omgang velvære for både krop og sjæl? Det er præcis hvad jeg har fundet frem til jer her – et lækkert spaophold i Nordtyskland. Ved Fleesensee står den på masser af forkælelse, så det er bare om at komme afsted! På dette spaophold får I fri adgang til et lækkert, 950 m² stort wellnessområde, I får 10% rabat på wellness-behandlinger, og I får også 20% rabat på greenfee på Golf & Country Club Fleesensee – så tag bare golfkøllerne med.

Afslappende spaophold i Nordtyskland

Det er på Travelbird.dk I findet dette tilbud.

I skal bo på det luksuriøse 4-stjernede hotel Iberotel Fleesensee som ligger i Mecklenburg-Vorpommerns dejlige søområde og har en fantastisk udsigt over søen Fleesensee. Iberotel Fleesensee byder både på en populær restaurant og et lækkert wellness-område, hvor afslapning og forkælelse er i højsædet! Desuden ligger hotellet tæt ved en smuk golfbane, den store nationalpark Müritz og kun en times kørsel fra Østersøen.

I hotellets store wellnessområde står den på luksuriøs afslapning og velvære! Her er der indendørs pool, boblebad og saunaområde med bio-sauna og finsk sauna med søudsigt. Der er urtedampbad, dampgrotte, saunahave, afslapningsrum med vandsenge og et stillerum.

Værelset I bliver indkvarteret på, er et superiorværelse med udsigt til søen. Værelset har  telefon, TV, radio, minibar, pengeskab, gratis WiFi og altan. I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

3, 4, 5 eller 8 dages spaophold i Nordtyskland inkl. morgenmad, fri adgang til wellness samt rabat på greenfee og wellness-behandlinger

Søger du efter andre spaophold, så kig på min side “Spaophold – Holidayguru.dk“.

Eller måske er det en ferie i Nordtyskland, du søger? Kig da på “Ferie i Nordtyskland – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot

fleesenseesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning