fra kr. 275

Nogle gange er tiden og muligheden der måske ikke lige til at hive flere dage ud af kalenderen for at tage på ferie. Men derfor kan behovet og lysten stadig være der til at blive forkælet i hverdagen. Og heldigvis, så er der også rig mulighed for det.

Denne gang har jeg fundet noget til de heldige østjyder. Nemlig et spaophold på Djursland, nærmere betegnet ved Nimtofte. Og hvis du synes det bynavn klinger bekendt, så er det måske fordi du tidligere har besøgt Djurs Sommerland. Denne forlystelsespark ligger nemlig lige uden for Nimtofte.

Dette tilbud er dog ikke til en forlystelsespark med adrenelinsus på programmet. Derimod til lækker og afslappende wellness på et dagsophold hos Lübker Golf Resort og Spa.

Lækkert dagsspaophold i Østjylland

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, at jeg har fundet det dagsspaophold i Østjylland, ved det lækre og prisvindende Lübker Golf Resort.
Tilbudet inkluderer naturligvis fri adgang til spaområdet, lån af badekåbe og håndklæde samt fri te, vand og frisk frugt hele dagen. Parkeringen er i øvrigt også gratis.

Gavekort kan benyttes to år fra købsdato eller ombyttes til en anden oplevelse hos duglemmerdetaldrig.dk. I de første 14 dage er der fuld returret.

deal-screenshot

spa