fra kr. 1079

Rømø er skønt året rundt med sine store sandstrande, klitter og vadehavet. Med dette tilbud får du 2, 3, 4 eller 7 overnatninger i egen lejlighed eller hytte på hotel på Rømø med plads til maks. 4 voksne og 2 børn. El (i familielejlighederne), vand og varme samt adgang til swimmingpool og dampbad er inkluderet i prisen, som starter fra 1.079,- pr. lejlighed

Rømø ligger i Vadehavet, og der er rigtig mange naturoplevelser at finde her. Faktisk blev området i 2014 optaget på UNESCO’s Verdensnaturarvliste. Der er også et hav af aktiviteter, du kan give dig i kast med. Cykling, golf, ridning, forskellige former for strandsport er bl.a. en del af de ting, du kan lave på øen. Du kan selvfølgelig også bare slappe af og nyde roen, der hersker på den idylliske ø. På øens nordlige side er området Lakolk. Her finder du de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer, og der er en nedkørsel til den nordlige del af Rømøs strand. På øens sydside ligger Havneby. Her er også indkøbsmuligheder, og det er også her, at færgeterminalen er.

Familieferie på Rømø

Tilbuddet finder du på Travelbird.dk. Overnatning er på familiehotellet Kommandørgården, der ligger kun 200 meter fra havet. Der er fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool og dampbad, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse i form af adgang til bl.a. boblebad, aromaoliebad og finsk sauna. Der kan også bestilles forskellige skønhedsbehandlinger og massager.

I vælger mellem en familielejlighed eller hytte. Lejlighederne har køkken med komfur, ovn og kaffe-/te-faciliteter samt privat badeværelse. Hytterne er indrettet med køkkenniche med mini-ovn, kogeplader, køleskab og kaffe/te-faciliteter. Her er også privat badeværelse. Læs mere om værelsestyperne ved at følge deal-linket.

deal-screenshot

Kommandørgården1