fra kr. 1339

Lige om lidt er det sommer, og det betyder dejlige feriedage, der passende kan tilbringes på skønne Rømø. Med dette tilbud får du 3 eller 8 dage i egen lejlighed på hotel på Rømø med plads til 5 eller 6 personer inkl. el, vand og varme samt adgang til swimmingpool og dampbad. Prisen er fra 1339,- pr. lejlighed

Rømø ligger i Vadehavet, og der er rigtig mange naturoplevelser at finde her. Faktisk blev området i 2014 optaget på UNESCO’s Verdensnaturarvliste. Der er også et hav af aktiviteter, du kan give dig i kast med. Cykling, golf, ridning, forskellige former for strandsport er bl.a. en del af de ting, du kan lave på øen. Du kan selvfølgelig også bare slappe af og nyde roen, der hersker på den idylliske ø. På øens nordlige side er området Lakolk. Her finder du de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer, og der er en nedkørsel til den nordlige del af Rømøs strand. På øens sydside ligger Havneby. Her er også indkøbsmuligheder, og det er også her, at færgeterminalen er.

Sommerferie på Rømø

Tilbuddet finder du på Travelbird.dk. Overnatning er på familiehotellet Kommandørgården, der ligger kun 200 meter fra havet. Der er fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool og dampbad, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse i form af adgang til bl.a. boblebad, aromaoliebad og finsk sauna. Der kan også bestilles forskellige skønhedsbehandlinger og massager.

I vælger mellem en 5- eller 6-personers lejlighed. 5-personers lejlighederne har dobbeltseng i stuen og kaffe/te-faciliteter. 6-personers lejlighederne har separat soveværelse med dobbeltseng, sovesofa i stuen og køkken med komfur, ovn og kaffe/te-faciliteter. Alle lejligheder er indrettet med børneværelse med køjeseng, eget badeværelse med bruser og egen altan eller terrasse.

03-Vikinger-og-Vadehavet-WALL
Kilde: Rømø-Tønder Turistforening
 • 3 eller 8 dage i egen lejlighed på hotel på Rømø inkl. el, vand og varme samt adgang til swimmingpool og dampbad
  • Feriedatoer: 25. juni 2016 – 30. november, 2016
  • Feriedage: 2 eller 7 overnatninger i 5- eller 6-personers lejlighed
  • Hotel: Kommandørgården
  • Gratis adgang til indendørs pool og dampbad
  • Gratis el, vand og varme
  • Gratis Parkering
  • Pris: 1339,- pr. person

deal-screenshot

Rømø
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning