Rundrejse i Senegal

8 eller 11 dages rundrejse til det eksotiske land med den røde jord

p.p. from kr. 11909

I det nordvestlige Afrika, helt ud til kysten lige der hvor Sahara starter, finder i dette eksotiske land, Senegal. Og det synes jeg helt bestemt er værd at opleve. Dette utrolige mix af ørken, den røde jord, det tropisk flora og ikke mindst imponerende historie. Det hele opleves bedst med en rundrejse i Senegal, og det er også netop, hvad jeg har fundet til jer her.

Det er på Travelbird, at jeg har fundet denne rundrejse i det vestafrikanske land. I kan vælge mellem 8 eller 11 dage, hvor I kommer igennem fire forskellige byer og med mange udflugter. I kan rejse i perioden fra juni til oktober, så der er også lidt tid at spare penge og feriedage op i.

Rundrejse i Senegal i 8 eller 11 dage

I starter jeres rundrejse med to nætter i Senegals hovedstad, Dakar. Inden I rejser op mod nord til St. Louis, der ligger på grænsen til Mauritaniaen. Her tilbringer I også to nætter, inden I rejser sydpå igen til den hellige by Touba. Her har I også to nætter, inden I rejser tilbage ud til kysten til turistbyen Plage de Saly, hvor I har mellem 1 eller 4 nætter, afhængigt af hvor mange dage, I rejser.

Men undervejs har I også flere udflugter. Eksempelvis til den gamle slaveø, Gorée Island, saltudvindingsområdet Pink Lake, Djoubi National Park og safari i Bandia Reservatet. Der er en engelsktalende guide på alle udflugter.

Du kan læse meget mere info om rundrejsen i Senegal og de mange udflugter på ferietilbudet fra Travelbird.

deal-screenshot

Capture