fra kr. 2498

Pinsen er lige om lidt. Men derfor kan I sagtens nå at booke en hyggelig ferie.

Udnyt den lange weekend og tag på en sjov og hyggelig familietur til Jesperhus Feriepark. I har 4 overnatninger i hytte, fri adgang til indendørs og udendørs vandland, blomsterpark, Hugoland, Tarzanstien og 4D-biograf. Pris fra 2498,- pr. hytte.

I Jesperhus Feriepark står oplevelserne i kø. I kan besøge den 6000 m² store indendørs jungle, hvor der også er en børnevenlig zoo, hvor alle dyr går frit omkring. Hyg jer i Hugoland, og prøv den seje Tarzansti. Der er selvfølgelig også åbent i det indendørs vandland, hvor der både er vandrutsjebaner og sauna. Jesperhus Feriepark byder også på shows for børnene, 4D-biograf og mange andre underholdende aktiviteter.

Jesperhus Feriepark ligger på øen Mors i Nordjylland, lige udenfor Nykøbing Mors. I nærheden ligger Skive og Nationalpark Thy.

Pinseferie i Jesperhus Feriepark

Skynd jer ind på Travelbird.dk. I kan booke ferien indtil fredag den 13. maj, 2016, klokken 13.

Opholdet inkluderer 4 overnatninger  i A-hytte eller Hugo-hytte. Begge typer har sovepladser, dyner og puder til op til 6 personer. Det er muligt at tilføje op til 2 ekstra personer pr. hytte for et tillæg på 250-300,- person afhængigt af hyttetype. Dette angives ved booking og betales ved ankomst. Hytterne er indrettet med badeværelse med bad og toilet, de er godt isoleret og har elvarme. Der er desuden TV og fuldt udstyret køkken.

Hugo-hytterne er for jer, der vil give familiens yngste medlemmer en særlig oplevelse. Her er der nemlig Hugo-tema, og hytterne har egen lille legeplads. Og det bedste! Rygtet siger, at Hugo kommer på besøg i jeres område, og han er klar til at få en ordentlig krammer. Derudover venter der også en gratis Hugo-bamse, som børnene får med hjem.

jesperhus

 

 

 

 

deal-screenshot

pinse
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning