fra kr. 104

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan I lige nu få 30% rabat på alle chokoladeoplevelserne hos Peter Beier! Hos Peter Beier i Købehavn er de gode råvarer i fokus, og da de selv har en chokoladeplantage i Caribien, er de med i hele processen. På den måde kan de være sikre på, at de får de bedste bønner til deres (og jeres) chokolade. Jeg har samlet tilbuddene til jer her, så de er lette at finde. Og priserne starter allerede fra 104,- pp! Det er da perfekt!

charisse-kenion-456575-unsplash-1

Chokoladetapas hos Peter Beier

Er I også nogle af dem, der kunne spise chokolade til hvert måltid? Så er dette tilbud på chokoladetapas hos Peter Beier nok lige noget for jer! Her får I to timers chokoladetapas bestående af chocolatespread, pesto, chokoladedyppede jordbær, parmaskinke, ost, salami, melon, hjemmebagt brød m.m. fra kun 104,- pp! 

Chokoladetapas

chokola

Chokoladesmagning hos Peter Beier

Dette tilbud inkluderer 1,5 times chokoladesmagning, et foredrag om Peter Beiers historie og kakaoplantagen i Caribien. I får desuden rabatter på chokoladerne, hvis I gerne vil købe noget af det, I har smagt i løbet af dagen. Prisen starter fra bare 209,- pp!

Chokoladesmagning

brun

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Chokoladebrunchen består af en brunch med fokus på “world of chocolate”, så der er masser af gode sager til jer, der elsker chokolade! Her starter prisen også fra kun 104,- pp!

Chokoladebrunch

deal-screenshot