Påskeferie aktivitet: Overnat i Kattegatcenteret

Vil du give din børn en oplevelse de aldrig glemmer? Spændende overnatning med hajerne i Kattegatcenteret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 450

Er I så heldige at have eventyrlystne børn, som gerne vil prøve nye ting hele tiden? Men hvis I er løbet tør for inspiration til hvordan I skal fylde en hel påskeferie – så har jeg den perfekte idé til jer! Jeg har nemlig fundet en vild oplevelse for børn fra DuGlemmerDetAldrig.dk! Sammen med Kattegatcenteret kan jeres børn nemlig lige nu få lov til at overnatte i centeret og sove med hajerne. Men det er ikke alt, for de får også lov til at hygge med de andre børn, og får samtidig undervisning i hvordan hajerne lever – og de får lov til at være med til at tilberede foderet til hajerne.

Hele oplevelsen foregår fra ankomst kl 16:15, hvor børnene bliver budt velkommen i centeret og får en eftermiddagssnack. Derefter får de runvisning i centeret og lærer om hajerne. Senere på aftenen er der masser af aktiviteter og hygge, og oplevelsen slutter morgenen efter hvor der er afgang og afhentning ved centeret ved kl 07:00. I kan se det fulde program her.

hajer i Kattegatcenteret

Påskeferie aktivitet: Overnat i Kattegatcenteret

Gavekort gælder i to år fra købsdato med en pris fra 450,- pr. person via DuGlemmerDetAldrig.dk. Det er muligt at købe gavekort for op til 5 personer af gangen, så børnene kan komme afsted med venner el.lign. Men hvis I er flere, kan I kontakte DuGlemmerDetAldrig, og så kan de hjælpe jer med booking til større grupper.

 

deal-screenshot

kattegat