fra kr. 799

Jeg skal være ærlig – jeg havde ikke hørt om Universe på Als, før jeg fandt dette. Men nu kan jeg ikke vente med at dele tilbuddet med jer!

Familiebillet til oplevelsesparken Universe, der kan indløses i hele sæson 2016, for 4 personer og inkluderer fri buffet og 4 x drikkevarer. Pris 799,-. I alt!

Universe er en oplevelsespark fuld af sjov for alle aldre! Videnskaben er i fokus, men I behøver ikke frygte en kedelig og tør oplevelse her. Teknologi, iværksætteri og naturvidenskab blandes med leg og kreativitet på en måde, så både små og store bliver begejstret og forundret. Har I f.eks. nogensinde snakket med en robot, fløjet med droner eller styret et F16-fly? I Universe er sjov en videnskab, og hele sæsonen er fyldt med underholdende og spektakulære indslag.

Oplevelsespark i Danmark

Det er på Travelbird.dk, at I kan købe en familiebillet, der sikrer jer en dag fuld af oplevelser. Her kan I også læse meget mere om parkens mange spændende forlystelser.

Universe er placeret 5 kilometer fra Nordborg på Als. Køreturen hertil tager cirka 2 timer fra Aarhus og 3½ time fra København.

universe 2
© Universe.dk

 

 

 

 

deal-screenshot

universe screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning