Oplev Løvernes Konge i Hamborg

Nyd 2, 3 eller 4 nætter på firestjernet hotel inkl. morgenmad, musicalbilletter og spa

  • Hotel Hyperion Hotel Hamburg
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1639

Nu har du mulighed for at kombinere en storbyferie i Hamborg med et smut til Afrika! 😉 Jeg har fundet et tilbud på TravelBird.dk, som foruden 2-4 nætter på et firestjernet hotel med morgenmad og adgang til wellnessområde også inkluderer billetter til musicalen Løvernes Konge på Stage Theater im Hafen.

De fleste af jer kender nok allerede historien fra Disneyfilmen, men her fortælles den med farverige kostumer, flotte specialeffekter og medrivende musik, så du kan opleve Simbas transformation fra legesyg løveunge til dyrenes konge! Løvernes Konge er mere end bare en musical – det er et kreativt festfyrværkeri af sang, dans og drama, som med rette har vundet et hav af internationale priser, og som har en helt særlig plads i både børne- og voksenhjerter.

Løvernes Konge i Hamborg

Under denne miniferie indkvarteres I på det pæne Hyperion Hotel Hamburg, som har en god, central beliggenhed under 10 minutter fra Hamborg Hovedbanegård og Speicherstadt. I kan vælge imellem at booke ophold på dobbeltværelse eller superior dobbeltværelse – begge værelsestyper har aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, TV, værdiboks samt eget badeværelse med regnbruser.

deal-screenshot

Hyperion Hotel Hamburg1