Her er der en rigtig god deal til Harry Potter-fans, som også elsker byen London! Du får lov til at komme bagom kameraet i Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio + en storbyferie i London.

Du kan glæde dig til at opdage de fascinerende specialeffekter og produktioner – alle hemmelighederne! Hvis du er dedikeret Harry Potter-fan, så er det her et must! 3 timers rundvisning i  Warner Bros Studios. Her kan du gå på opdagelse i alle filmkulisserne, de fantastiske kostumer og rekvisitterne, der var med til at skabe film-succeserne.

Læs mere om Harry Potter studio i min artikel

Oplev Harry Potter i London på en storbyferie

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne fortryllende rejse, der kan bookes frem til og med 2019 med 3, 4 eller 5 dage.

I bor på det trestjernede hotel Premier Inn London Hampstead, som ligger tæt på metrostationen Belsize Park. Det er også denne metrostation I skal benytte jer, når I skal på udflugt til Warner Bros. Studio – the Making of Harry Potter. I tager metroen til Euston Station, 3 stop, hvorfra I tager London Midland-toget mod Birmingham New Street. I står af efter ca. 14 minutter på Watford Junction Station, hvorfra en bus kører jer til Harry Potter Studios. Turen med bussen koster 2,50 £ for en returbillet. Bussen kører hvert 20. minut, og turen tager ca. 15 minutter. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.

I bor på et dobbeltværelse med plads til 2 voksne og 2 børn. Her har I te- og kaffefaciliteter, aircondition, tv og WiFi. Og så har I morgenmadsbuffet hver dag.

Læs også: Hvordan kommer jeg til/fra Londons lufthavne

Se flere tilbud på Harry Potter oplevelser

13.10.18

Storbyferie i London og Harry Potter-oplevelse

3-6 dage på et trestjernet hotel inkl. billet til 'The Making of Harry Potter' samt fly t/r

Er du vild med Harry Potters univers? Så skal du da forkæle dig selv med et besøg på Warner Bros. Studio Tour, The Making of Harry Potter, som kan opleves i London. Med denne deal fra Travelbird kombineres en storbyferie i London nemlig med entrébillet til Warner Bros. Studios udstilling/forlystelse “The Making of Harry Potter“. Centralt […]

28.09.18

Oplev Harry Potter i London

Hotel, morgenmad, fly samt billet til Warner Bros. Studio Tour

Her er der en rigtig god deal til Harry Potter-fans, som også elsker byen London! Du får lov til at komme bagom kameraet i Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio + en storbyferie i London. Du kan glæde dig til at opdage de fascinerende specialeffekter og produktioner – alle hemmelighederne! Hvis du er dedikeret […]

HARRY POTTER TUR + overnatning på hotel i London

The Making of Harry Potter™ - Oplev eventyret i Warner Bros. Studio i London plus overnatning på hotel

Kom bagom kameraet i Harry Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio i London. Oplev alle filmkulisserne, de fantastiske kostumer og rekvisitterne, der var med til at skabe film-succeserne.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning