Har du en meget sød tand, eller har du altid bøvlet lidt med at temperere din chokolade til desserter? Så er dette kursus lige noget for dig.

Hos Frederic Terribles konditorkøkkenet i København kan du nemlig lære at lave den helt perfekte chokolade! Frederic Terrible, fransk dessertkok, har mere end 20 års erfaring og har blandt andet bidraget til restauranter som Falsted Kro og Nimb.

Lær at lave chokolade af en fransk dessertkok

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, at jeg har fundet et gavekort til tilbud på dette chokoladekursus. Gavekortet koster 449,- og giver 2,5 timers kursus i at lave chokolade, naturligvis inklusiv råvarer, opskrifter og instruktion – og så får du selvfølgelig din chokolade med hjem.
Gavekortet har 2 års gyldighed og bytteret fra købsdato.

Overnatning i København?

Du kan også kombinere oplevelse med en miniferie i vores hovedsad. Hoteller i København er desværre dyre, men herunder har jeg har fundet et godt tilbud til dig

05.11.18

Weekendtur til København

Minimum 1 overnatning på Hotel Copenhagen Strand

Restauranter i verdensklasse, masser af seværdigheder og et hav af shoppingmuligheder. Masser af mennesker rejser til København hver dag for at udforske vores hovedstad.  Hvis det er efterhånden er lidt tid siden, du sidst besøgte vores hovedstad, burde du gøre det samme. Og gør det gerne i stil. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt […]

Du kan finde flere hoteller i København på Trivago.dk

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning