Kurophold i Tyskland på 4-stjernet hotel

2 overnatninger i Aachen med morgenmad og 1 dagsbillet til wellnesscenter

  • Hotel Leonardo Hotel Aachen
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 699

Tag til kurbyen Aachen og få et velfortjent pusterum fra hverdagen, med denne luksuriøse miniferie, som jeg har fundet på TravelBird.dk.

I den vesttyske by, Aachen, er I tæt på grænsen til Belgien og Holland. Besøg den smukke domkirke, bygget omkring år 800 og tag på shopping i den gamle bydel, som udover spændende butikker byder på et stort udvalg af restauranter. Det anbefales også, at man tager forbi det moderne kunstmuseum Ludwig Forum für Internationale Kunst. I løbet af jeres ophold, skal mindst en af dagene dog bruges på wellnesscenteret Carolus Thermen Aachen.

Inkluderet i prisen er et værdibevis til wellness og spa. Aachen har været en kendt kurby i mere end 2000 år pga. de termiske kilder. I Carolus Thermen kan I nyde en hel dag og blive forkælede til den store guldmedalje. Med hele otte forskellige swimmingpools, et udvalg af saunaer, dampbade, vandmassage, vandfald, hamam, japansk saunahave og afslapningsområde, byder stedet på alt hvad wellness-hjertet begærer.

Kurophold i Tyskland på 4-stjernet hotel

I bor på det 4-stjernede Leonardo Hotel Aachen, som ligger tæt på offentlig transport til Aachen centrum. Udover grænselandet mellem Tyskland, Holland og Belgien, ligger hotellet i nærheden af den historiske by Eifel. På hotellets restaurant Primavera er den lækre morgenbuffet inkluderet i opholdet, og aftensmad kan tilkøbes. Det er muligt at booke enkelt- eller dobbeltværelser, som er indrettet med moderne møbler, fladskærms-TV og eget badeværelse.

deal-screenshot

Aachen sh 1