fra kr. 7459

Det kan være svært at vælge: Frankrig eller Italien? Med dette tilbud er det ikke enten eller – her får du begge dele

Jeres rejse starter i København, hvor I flyver til den spanske hovedstad, Barcelona. Herfra venter der jer et overdådigt og luksuriøst krydstogtskib, der tager jer over Middelhavet til Frankrig og Italien.

På Norwegian Epic, krydstogtskibet, venter der jer et hav af oplevelser og aktiviteter. Restauranter, caféer, barer, teater, fitness, wellness, vandland, rutschebaner, bowlingbane og meget mere. Der er ingen grund til at kede sig! Der er også underholdning undervejs i form af f stand-up og koncerter.

Opholdet er med helpension, hvilket betyder, at morgenmad, frokost og aftensmad på et stort udvalg af skibets restauranter og specialrestauranter ombord er inkluderet i prisen. Derudover er der også  et stort udvalg af drikkevarer, som I frit kan benytte, så som spiritus, fad- og flaskeøl, alkoholfri øl, vin, cocktails, sodavand og juice på alle barer, lounges og restauranter på skibet. For børn er der ubegrænset forbrug af sodavand, vand og juice.

Cruise på Middelhavet

Lyder denne rejse lokkende, så klik ind på Travelbird.dk.

Udover overnatning på det imponerende krydstogtskib, så kan I også glæde jer til stop i mange charmende byer. I kommer bl.a. til en af Italiens smukkeste byer: Napoli. Den autentiske by er et sammensurium af smalle gader, historiske bygninger og lækre restauranter. Her kan I få ægte italienske pizzaer, og det er svært ikke at blive en lille smule forelsket i byen.

Traveling on a cruise ship.

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning