fra kr. 4739

Skal turen gå til Frankrig, Spanien eller måske Malta? Jeg har en god nyhed! Du behøver ikke vælge én destination, du kan få alle tre i denne rejse, der tager dig på krydstogt i Middelhavet.

Rejsen inkluderer 7 overnatninger på krydstogtskibet Costa Pacifica inkl. helpension, fly tur-retur fra København, bagage, transport mellem lufthavnen og kajen samt fri afbenyttelse af alle skibets faciliteter. Prisen er fra 4739,- pr. person.

I overnatter alle 7 nætter i egen kahyt til 2 personer på krydstogtskibet. Og alle dage (på nær en enkelt heldag til søs) lægger I til i forskellige byer. I kommer bl.a. til Marseille, Frankrigs ældste og næststørste by, hvor I kan gå på opdagelse i de historiske seværdigheder, eller I kan shoppe i byens mange butikker. I kan også se frem til at besøge skønne Sardinien og øens hovedstad, Cagliari. På krydstogtets sidste stop bliver I sejlet til Civitavecchia, en lille havneby som ligger ca. 1 times kørsel fra Rom. I ankommer allerede om morgenen, så I har masser af tid til at tage ind til den italienske hovedstad, hvor pizza, shopping og kulturelle oplevelser venter på jer.

Krydstogt i Middelhavet

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse. Her er der også meget mere information om krydstogtets forskellige destinationer.

I overnatter på krydstogtskibet Costa Pacifica. Her er der forkælelse for alle pengene, så I kan godt glæde jer. Det 290 meter lange og 35 meter brede skib tilbyder en lang række faciliteter, så der er oplevelser for enhver. Kasino, diskotek, shoppingcenter, racerbilsimulator, 4D-biograf, 4 swimmingpools samt et pooldæk med en stor TV-skærm. Om aftenen er der underholdning, hvor skibets dygtige artister optræder med sang, dans og cabaret. Der er også et 6000 m² store wellness-område med havudsigt, hvor I (mod gebyr) kan få massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Krydstogt-opholdet er inklusiv helpension (ekskl. drikkevarer – kan tilkøbes), og skibet har 5 restauranter og 13 barer. Det er også muligt at købe guidede udflugter i de byer, I besøger. Spørg skibets personale, hvis I har interesse i dette.

I kan vælge mellem forskellige kahytter: indvendig kahyt (ca. 14 m²) eller udvendig kahyt (ca. 17 m²), en balkonkahyt (ca. 20 m²) eller en junior suite (ca. 27 m²). Alle er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, siddeområde, aircondition, TV og eget badeværelse.

kryds
Kilde: Travelbird
 • 7 overnatninger på krydstogtskib inkl. helpension, fly tur-retur fra København, transport mellem lufthavnen og kajen samt fri afbenyttelse af alle skibets faciliteter
  • Rejseperiode: 3. april, 2016 – 20. november, 2016
  • Rejselængde:: 7 overnatninger i egen kahyt til 2 personer på krydstogtskibet Costa Pacifica
  • Helpension (ekskl. drikkevarer)
  • Fri afbenyttelse af alle krydstogtskibets faciliteter
  • Fly tur-retur fra København til Milano eller Nice
  • Håndbagage
  • 20 kg indchecket bagage
  • Transport mellem lufthavnen og kajen tur-retur
  • Bagageservice
  • Pris: Fra 4739,- pr. person 

 

 

 

 

deal-screenshot

krydstogt
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning