Krydstogt i Middelhavet

En uges afslappende ferie med helpension og seks havnebesøg i Frankrig, Spanien og Italien

Holidayguru recommends 03.04.16 til 20.11.16
p.p. from kr. 3278

Skal turen gå til Frankrig, Spanien eller måske Italien? Jeg har en god nyhed! Du behøver ikke vælge én destination, du kan få alle tre i denne rejse, der tager dig på krydstogt i Middelhavet.

Rejsen inkluderer 7 overnatninger på krydstogtskibet Costa Pacifica inkl. helpension samt et fly fra Aarhus eller København og fri afbenyttelse af alle skibets faciliteter. Prisen er fra 3.278,- pr. person. Ved afrejse i midten af maj, men der er også andre datoer ledige.

I overnatter alle 7 nætter i egen kahyt til 2 personer på krydstogtskibet. Og alle dage (på nær en enkelt heldag til søs) lægger I til i forskellige byer. I kommer bl.a. til Marseille, Frankrigs ældste og næststørste by, hvor I kan gå på opdagelse i de historiske seværdigheder, eller I kan shoppe i byens mange butikker. Men Barcelona og Valencia er også på programmet undervejs.
I kan også se frem til at besøge skønne Sardinien og øens hovedstad, Cagliari. I får også et stop i Civitavecchia, en lille havneby som ligger ca. 1 times kørsel fra Rom. I ankommer allerede om morgenen, så I har masser af tid til at tage ind til den italienske hovedstad, hvor pizza, shopping og kulturelle oplevelser venter på jer. Det sidste stop bliver i det nordlige Italien i Savona, inden I den 8. dag igen ankommer i Marseille.

Krydstogt i Middelhavet med helpension

Det er på MyCruise.dk, at du finder denne rejse. Her er der også meget mere information om krydstogtets forskellige destinationer. Flybilletterne kan I finde på Momondo.dk.

I overnatter på krydstogtskibet Costa Pacifica. Her er der forkælelse for alle pengene, så I kan godt glæde jer. Det 290 meter lange og 35 meter brede skib tilbyder en lang række faciliteter, så der er oplevelser for enhver. Kasino, diskotek, shoppingcenter, racerbilsimulator, 4D-biograf, 4 swimmingpools samt et pooldæk med en stor TV-skærm. Om aftenen er der underholdning, hvor skibets dygtige artister optræder med sang, dans og cabaret. Der er også et 6000 m² store wellness-område med havudsigt, hvor I (mod gebyr) kan få massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Krydstogtopholdet er inklusiv helpension, inklusiv drikkervarer til måltidet, og skibet har 5 restauranter og 13 barer. Det er også muligt at købe guidede udflugter i de byer, I besøger. Spørg skibets personale, hvis I har interesse i dette.

I kan vælge mellem forskellige kahytter: indvendig kahyt (ca. 14 m²) eller udvendig kahyt (ca. 17 m²), en balkonkahyt (ca. 20 m²) eller en junior suite (ca. 27 m²). Alle er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, siddeområde, aircondition, TV og eget badeværelse.

deal-screenshot

Capture