Skal turen gå til Frankrig, Spanien eller måske Italien? Jeg har en god nyhed! Du behøver ikke vælge én destination, du kan få alle tre i denne rejse, der tager dig på krydstogt i Middelhavet.

Rejsen inkluderer 7 overnatninger på krydstogtskibet Costa Pacifica inkl. helpension samt et fly fra Aarhus eller København og fri afbenyttelse af alle skibets faciliteter. Prisen er fra 3.278,- pr. person. Ved afrejse i midten af maj, men der er også andre datoer ledige.

I overnatter alle 7 nætter i egen kahyt til 2 personer på krydstogtskibet. Og alle dage (på nær en enkelt heldag til søs) lægger I til i forskellige byer. I kommer bl.a. til Marseille, Frankrigs ældste og næststørste by, hvor I kan gå på opdagelse i de historiske seværdigheder, eller I kan shoppe i byens mange butikker. Men Barcelona og Valencia er også på programmet undervejs.
I kan også se frem til at besøge skønne Sardinien og øens hovedstad, Cagliari. I får også et stop i Civitavecchia, en lille havneby som ligger ca. 1 times kørsel fra Rom. I ankommer allerede om morgenen, så I har masser af tid til at tage ind til den italienske hovedstad, hvor pizza, shopping og kulturelle oplevelser venter på jer. Det sidste stop bliver i det nordlige Italien i Savona, inden I den 8. dag igen ankommer i Marseille.

Krydstogt i Middelhavet med helpension

Det er på MyCruise.dk, at du finder denne rejse. Her er der også meget mere information om krydstogtets forskellige destinationer. Flybilletterne kan I finde på Momondo.dk.

I overnatter på krydstogtskibet Costa Pacifica. Her er der forkælelse for alle pengene, så I kan godt glæde jer. Det 290 meter lange og 35 meter brede skib tilbyder en lang række faciliteter, så der er oplevelser for enhver. Kasino, diskotek, shoppingcenter, racerbilsimulator, 4D-biograf, 4 swimmingpools samt et pooldæk med en stor TV-skærm. Om aftenen er der underholdning, hvor skibets dygtige artister optræder med sang, dans og cabaret. Der er også et 6000 m² store wellness-område med havudsigt, hvor I (mod gebyr) kan få massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Krydstogtopholdet er inklusiv helpension, inklusiv drikkervarer til måltidet, og skibet har 5 restauranter og 13 barer. Det er også muligt at købe guidede udflugter i de byer, I besøger. Spørg skibets personale, hvis I har interesse i dette.

I kan vælge mellem forskellige kahytter: indvendig kahyt (ca. 14 m²) eller udvendig kahyt (ca. 17 m²), en balkonkahyt (ca. 20 m²) eller en junior suite (ca. 27 m²). Alle er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, siddeområde, aircondition, TV og eget badeværelse.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning