fra kr. 4158

Seks forskellige havne i tre lande, storbypuls i Palma, Rom, Marseille og Barcelona, masser af aktiviteter ombord på skibet, helpension og smukke udsigter. Lyder alt dette lokkende i kolde og grå februar? Så læs endelig videre!

For bare 4158 kroner per person kan du komme afsted på 9 dages krydstogt. Det er med afgang med fly fra København den 28. februar, 2016. Herfra flyver du til Barcelona. I byen er der overnatning på  Petit Palace Museum (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 594 anmeldelser), og dagen efter, den 29. februar, sejler krydstogtskibet Costa Diadema ud fra havnen i Barcelona.

Krydstogtpakke med fly, hotel og krydstogt med helpension til 4158 kroner

Det er på Spies.dk, at du finder krydstogpakken.

Krydstogtets første stop bliver Palma på Mallorca. Her er der masser af ting at se og opleve. Nyd f.eks. tapas på en af byens mange barer, bliv imponeret af de smukke bygninger eller gør brug af de gode shoppingmuligheder.

Herefter venter et døgn på havet. På det børnevenlige krydstogtskib er der masse af ting at give sig til. I børne- og ungdomsklubben kan de yngre krydstogtpassagerer deltage i aktiviteter og spille spil. Ombord findes også en fin spa, og vil du være aktiv, er her motionsrum og holdtræning. Det er også et poolområde, og Costa Diadema har flere restauranter og barer, og da krydstogtet er med helpension, så er der fri adgang til lækker mad.

Dagen efter lægger skibet til i Civitavecchia, som ligger ca. 90 minutters kørsel fra Rom. Den italienske hovedstad er fuld af seværdigheder, der ligger side om side, så som Colosseum, Den Spanske Trappe og Vatikanet. Efter Rom er det tid til at se mere af Italien. Bl.a. havnebyen La Spezia, der er det perfekte udgangspunkt for udflugter til Toscana og Ligurien. Næste havn ligger i Ligurien. Her er der også en herlig havnepromenade med flere gode restauranter. Efter Italien sejler Costa Diadema videre til Frankrig, nærmere bestemt Marseille. Efter en skøn dag i Frankrig vender Costa Diadema tilbage til Barcelona.

Barcelona

 • Krydstogtpakke med fly, hotel og krydstogt med helpension til 4158 kroner 
  • Rejseperiode: 28. februar, 2016 – 7. marts, 2016
  • Rejsedage: 9 dage
  • Afgangs lufthavn: Købehavn
  • Destination: Barcelona, Palma, Rom/Civitavecchia, La Spezia, Savona, Genoa, Marseille
  • Rejseruten: Se en detaljeret beskrivelse her
  • Krydstogtskib: Costa Diadema
  • Pension: Helpension
  • Lufthavns transfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Kun 4158 per person baseret på 2 voksne i samme kahyt

 

 

 

 

deal-screenshot

krydstogt
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning