fra kr. 1669

Her er den perfekte destination for årets kør-selv-ferie: Ferielejlighed i Sydfrankrig. I kan vælge mellem en ferielejlighed med plads til 2, 4 eller 6 personer, og prisen er fra 1669,- pr. person.

Nyd friheden, start bilen og begynd jeres ferie ned igennem Europa. Der er masser af tid til at beundre den flotte natur, I passerer, og når I ankommer til Les Bastides du Golf d’Albret (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), er I omgivet af grønne dale og vinmarker. Ikke langt herfra finder I storbyen Toulouse, der byder på mange seværdigheder. I kan f.eks. vælge at kombinere afslapning i ferielejlighed med en dagstur til Frankrigs fjerdestørste by, hvor der venter historiske bygninger, shopping, restauranter og meget mere.

Det smukke lejlighedskompleks er placeret i den franske region Aquitaine, og turen hertil tager cirka 17 timer i bil fra den dansk-tyske grænse.

Kør-selv-ferie i Sydfrankrig

Denne kør-selv-ferie i Sydfrankrig finder du på Travelbird.dk.

Lejlighedskomplekset Les Bastides du Golf d’Albret er placeret i naturskønne omgivelser. Ved siden af komplekset finder I en golfbane med 18 huller, og der er en udendørs pool tilknyttet stedet. 1 kilometer væk er der mulighed for at benytte sig af en indendørs pool og sauna for et ekstra gebyr, og 3 kilometer væk har I gratis adgang til en tennisbane.

Alle lejligheder er indrettet med køkken med køleskab, komfur, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, elkedel og service. Derudover er der tv og gratis wi-fi. Lejlighed til 2 personer er 40 m² og har et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og et separat toilet. Lejlighed til 4 personer er 40-50 m² og har et soveværelse med dobbeltseng, en sovesofa, et badeværelse og et separat toilet. Lejlighed til 6 personer er 60-70 m² og har åbent køkken, to soveværelser med dobbeltseng, en sovesofa, et badeværelse og et separat toilet.

sydfran kør
Kilde: Travelbird.dk

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning