Jordomrejse med krydstogskib

121 dages jordomrejse med krydstogskib ombord på MS Magellan inkl. helpension, underholdningsprogram og meget mere

p.p. from kr. 75049

Klar til at rive 121 dage ud af kalenderen og tage på en fantastiske rejse rundt om jorden? Så er det bare med at komme til Amsterdam, skibet afgår herfra d. 6. januar 2017. I kommer forbi fjerne verdenshjørner, og undervejs bliver I forkælet med helpension og masser af underholdning på skibet. I Amsterdam stiger I ombord på MS Magellan, så går turen til Azorerne i Portugal inden I skal ud i Det Caribiske Hav til Barbados og Aruba og videre gennem Panama-kanalen ud til sydens paradisøer, Nuku Hiva og Papetee i Fransk Polynesien. Derefter går turen videre til New Zealand og Australien efterfulgt af det magiske fjernøsten, hvor I stopper i bl.a Indonesien, MalaysiaFilippinerne og Thailand inden turen går videre til Indien og Sri Lanka. Fra det farverige Indien skal I videre til palmestrande på Maldiverne, det antikke Egypten og Jordan, for til sidst at sejle på Suez-kanalen gennem Sinai-ørkenen og tilbage til Europa. Lyder det som en drøm? Det er det ikke! 

Jordomrejse med krydstogskib

Det er på Travelbird.dk I finder denne fantastiske jordomrejse.

MS Magellan udgør de perfekte rammer for, at I kan føle jer hjemme under jeres jordomrejse. På alle dæk er der brede gange og trapper, og skibet har stilfuldt indrettede saloner og fællesområder med masser af mindre opholdsområder, hvor I kan slappe af, mens I bliver transporteret rundt fra land til land. Skibet kan rumme 1250 passagerer, der er 726 kahytter, 3 restauranter, 6 barer, natklub, 2 swimmingpools og wellnesscenter.

I kan vælge mellem EarlyBird kahytter (indvendig eller udvendig kahyt) og Baltic-dæk kahytter (indvendig eller udvendig kahyt). Alle kahytter er udstyret med dobbeltseng, TV, radio, telefon, klimaanlæg og værdiboks, og herudover har de moderne badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

121 dages jordomrejse med krydstogskib ombord på MS Magellan inkl. helpension, underholdningsprogram og meget mere

    • Rejseperiode: 6. januar 2016
    • Rejselængde: 120 nætter
    • Hotel: MS Magellan
    • Pension: Helpension 
    • Pris: Fra 75049,- pr. person

deal-screenshot

krydstogtsnap