fra kr. 369

Nu får de mindste familiemedlemmer mulighed for at møde figurerne fra kendte tegnefilm. Denne deal sender jer nemlig til © Movie Park Germany, der ligger i Bottrop ikke langt fra Düsseldorf i Tyskland.  I forlystelsesparken kan de støde ind i figurerne fra Ice Age, Turtles, SvampeBob Firkant, Dora the Explorer og mange flere! Parken byder på mere end 40 forskellige aktiviteter og shows, og er der vandhunde i familien, kan de boltre sig i vandlandet. © Movie Park Germany tilbyder masser af aktiviteter for alle aldre, og hele familien er garanteret et par underholdende og absolut uforglemmelige dage.

Parken ligger cirka 50 kilometers kørsel fra jeres hotel. Udover adgang til Movie Park Germany, så er der også hotelovernatning inkluderet i dealen. Dette foregår på  Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 198 anmeldelser). Derudover er der morgenmad, gratis parkering og adgang til wellnessområde.

© Movie Park Germany i Tyskland og overnatning på hotel med adgang til spa – priser fra 369 kroner

Det er på Travelbird.dk, at du kan sikre dig denne deal. Her er der også mere information om adgang til forlystelsesparken, hotellet og meget mere.

obraz_2
Movie Park Germany

 

 

deal-screenshot

movie
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning