Hold ferie i Danmark: Oplev skønne Møn

Fra 2-14 overnatninger i egen ferielejlighed på Residens Møen

  • Hotel Residens Møen
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 2889

Er du træt af lang transporttid og bøvl i lufthavnen? Så hold ferie i Danmark. Tag en pause fra den stressede hverdag og kør til Møn, hvor I kan nyde den danske natur og øens spændende historie i ro og mag. Har jeg fanget jeres interesse med denne ferie fra Travelbird.dk?

 

Hold ferie i Danmark: Oplev skønne Møn

I bor på Residens Møen, som består af lejligheder med plads til fire eller seks personer. Lejlighederne er indrettet med køkken alrum, badeværelse og soveværelser. Inkluderet i prisen er sengelinned, håndklæder, morgenmad, vand, varme og el, samt slutrengøring. Prisen er pr. lejlighed. Fra Residens Møen har I udsigt over Stege Bugt og Langgade, som fører til Stege Kirke samt byens hyggelige centrum. Residens Møens oprindelige bygning blev opført allerede i 1703 på initiativ af Frederik IV. Bygningen blev brugt til tugthus for det bedre borgerskab, og rygtet siger, at flere adelige har været indespærret her.

På Møn er der rig mulighed for friluftsoplevelser. Tag på udflugt til Møns Klint og oplev de imponerende kalkskranter, der er op til 128 meter høje. Udover klinten, finder I nogle af Danmarks skønneste badestrande i området. Møn har også en spændende historie. Bl.a. er byens kirker, med berømte kalkmalerier i Elmelunde, Keldby og Fanefjord Kirke et besøg værd. Derudover tilbyder Møn museer, galerier og musikbegivenheder. Især hovedbyen Stege er rig på Møns historie, og har tydelige spor tilbage til middelalderen f.eks. Nordens mest velbevarede fæstningsanlæg. I Stege finder I også spændende butikker og gode restauranter, som serverer mad tilberedt med lokale råvarer. Bl.a. kommer en stor del af den populære ølandshvede fra Møn.

deal-screenshot

Møn 5