Golfrejse til Costa de la Luz

7 nætter på golfhotel inkl. halvpension, 5 x golf og fly tur-retur

  • Hotel Nuevo Portil Golf
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 5098

Nu har du muligheden for at sikre dig en lækker ferie på fremragende golfresort i unikke naturomgivelser i Spanien. Bravo Tours arrangerer denne golfrejse til Costa de la Luz, hvor I kan nyde 5 gange golf på hotellets egen bane, som ligger i gåafstand til hotellet. Derudover får I lækker halvpension, og der er mulighed for at opgradere til semi all inclusive, hvis det ønskes.

Costa de la Luz nyder godt af endnu at være forholdsvis uopdaget, og derfor kan I se frem til en rolig og afdæmpet ferie med fokus på golf, afslapning, sol og smuk natur.

Golfrejse til Costa de la Luz

I bliver indkvarteret på Nuevo Portil Golf, som er et dejligt golfhotel beliggende i et resortområde, der er kendt for blandt andet gastronomi og fremragende natur. Hotellet har en indbydende atmosfære, ligger bare 80 meter fra stranden, og på hotellet findes diverse faciliteter, perfekt til en virkelig god ferie. Der er eksempelvis pool og et område dedikeret til helse og velvære, hvor der er mulighed for afslapning, og man kan nyde afstressende massage og kropsbehandlinger. swimmingpool, sauna, dampkabine, fitnessrum, opvarmede loungesenge

deal-screenshot

Nuevo Portil Golf1