Golf og gastronomi i Frederikshavn

2-3 dage på 4-stjernet hotel m. morgenmad, middag, greenfee mm.

  • Hotel Hotel Jutlandia
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 739

Trænger I til en forlænget weekend? Skal golfkøllerne luftes? Så tag på denne tur til Frederikshavn, som jeg har fundet på TravelBird.dk.

I bor på det 4-stjernede Hotel Jutlandia, og inkluderet i opholdet er morgenmad, lækker middag på ankomstdagen, greenfee til Frederikshavn Golfklub samt fri adgang til Jutlandia Fitness. Alt sammen fra 739,- pr. person. Det er da lidt af et scoop. Frederikshavn ligger et stenkast fra Skagen, så I kan for eksempel bruge en dag på at se de smukke udstillinger med Skagenmalerne, besøge Anchers hus og spise frokost på havnen, som byder på masser af frisk fisk og skaldyr. På tilbagevejen er en smuttur ud til Gammel Skagen bestemt omvejen værd. Her finder i de klassiske Skagenhuse, mange af dem beliggende ud til havet, med de karakteristiske røde tegltage med hvide kanter. Inden I vender tilbage til Frederikshavn, vil jeg anbefale en kop kaffe i Brasseriet på det smukke Ruths Hotel. Så bliver det ikke mere idyllisk.

Golf og gastronomi i Frederikshavn

På ankomstdagen bliver I budt på en lækker 2-retters middag på Hotel Jutlandia. Hotellet ligger med panoramaudsigt over Frederikshavns havn, så I har rig mulighed for at nyde en drink fra hotellets bar mens i spejder udover havet. I bor i dobbeltværelse, indrettet i minimalistisk stil med TV, minibar og badeværelse. Kaffe- og tefaciliteter kan benyttes gratis. Når I har været på Golfbanen, kan I gå på opdagelse i området omkring Frederikshavn. Bangsbo Museum er anbefalelsesværdigt, blandt andet pga. den spændende udstilling og Frederikshavns Rolle under 2. verdenskrig.

deal-screenshot