Kender du en, der altid er i gang med at planlægge den næste rejse? Han/hun er lige kommet hjem fra 3 måneders rundrejse i Vietnam, og nu vil de en tur til Island? Eller har konen/datteren/svigermoren altid ønsket sig at tage på safari i Sydafrika? Så skal du læse med her. Fordi det kan jo være frygtelig dyrt at rejse. Derfor er her årets bedste gaveide: et rejsegavekort til hjemmesiden Travelmarket.dk. Dette er den perfekte gave til konfirmanden, fødselaren, som bryllupsgave eller studentergave. Rejsegavekortet fungerer desuden også rigtig fint som en “undskyld jeg glemte at tage opvasken for 23. gang”-gave.

Giv et rejsegavekort

Du kan bruge rejsegavekortet fra Travelmarket på at bestille alt fra flybilletter og hotelophold til afbudsrejser og pakkerejser – og altid til den bedste pris. På Travelmarket finder du rejser fra mere end 1.000 rejseselskaber, blandt andet Apollo, Bravo Tours, Club La Santa, Spies og Sunweb. Derudover kan du bruge gavekortet på at bestille flybilletter fra luftfartselskaber som SAS, Norwegian, Qatar og British Airways.

Du bestemmer selv, hvilket beløb rejsegavekortet skal være på (minimumsbeløbet er 100 kroner). På Travelmarket får du desuden prisgaranti på din flybillet. Travelmarket refunderer nemlig prisforskellen, hvis du finder flybilletten billigere på en anden hjemmeside. Så er du altid er sikker på at bestille den bedste rejse til den bedste pris.

Jeg har tidligere skrevet en artikel med massere af andre gode gaveidéer til de rejselystne. Læs artiklen lige her.

deal-screenshot

rejse
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning