fra kr. 879

Toscana rimer nærmest på udsøgte vine og lækre italienske retter. På denne rejse stifter du bekendtskab med det toscanske køkken, da madlavningskursus og temaaftener, hvor I laver jeres egen pizza eller pasta, er en del af pakken.

I tilbringer en uge i byen Peccioli i Toscana, hvor I bor i egen lejlighed på Agriturismo Diacceroni. En ‘agriturismo’ er en feriebolig, der er meget mere autentisk og charmende end typiske ferielejligheder. Agriturismo Diacceroni råder over 250 hektarer jord og fire flotte bygninger, og der fremstilles pasta, olivenolie og vin, og gæsterne kan selv komme med ud og plukke druer og oliven. I får et  indblik i livet på landstedet, som er spændende, og de mindste familiemedlemmer kan komme helt tæt på heste, geder og æsler i børne-zoo’en. Hvis I har brug for at blive kølet af, så er der også en swimmingpool tilknyttet landstedet.

Agriturismo Diacceroni er belliggende en times kørsel fra Pisa, Firenze, Siena og Lucca, så hvis I ønsker et afbræk en til større by, så er de indenfor nærmeste rækkevidde. Hvis I bliver trætte af swimmingpool, så er der heller ikke langt til havet, da den nærmeste strand er mindre end en times kørsel væk.

Gastronomisk ferie i Toscana

Det er på Travelbird.dk, at du kan finde dette rejsetilbud, der bl.a. indeholder 7 overnatninger i egen 4- eller 6-personers lejlighed på Agriturismo Diacceroni (5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 225 anmeldelser), pizzaaften, 2 timers madlavningskursus, slutrengøring samt fri adgang til udendørs swimmingpool med liggestole (april-oktober). Prisen starter ved 879 kroner.

wein italien toskana

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning