fra kr. 739

Er I bare den mindste smule kunstinteresseret, så er I også interesseret i denne ferie. Det lover jeg. I får nemlig lov til at opleve den berømte impressionist Claude Monets hus og have, der er beliggende i landsbyen Giverny i Nordfrankrig.

Her levede han fra 1883 til sin død i 1926, og det var her, at han fandt inspiration til flere af sine berømte malerier, såsom serien “Åkander” og “Den japanske gangbro”. Haven er et skønt sammensurium af forskellige blomsterarter, farver og dufte. Oplev de berømte åkander, de skønne stokroser, pæoner, lupiner og selvfølgelig udsigten fra den grønne japanske gangbro. Udover haven kan I også se Monets smukt indrettede hjem.

Opholdet inkluderer også 2 eller 3 overnatninger på Hotel La Ruche,  der ligger ca. 10 km fra Claude Monets hus og have. Fra hotellets restaurant er der udkig til Seinen, og i restauranten nyder I en 3-retters middag, som er en del af opholdet. Der er gratis wi-fi og gratis parkering (afhænger af tilgængelighed) på hotellet.

Fransk miniferie med besøg i Claude Monets hus og have

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne franske miniferie.

Turen hertil tager cirka 11 timer i bil fra den dansk-tyske grænse. Paris’ centrum er en times kørsel fra hotellet, så en dagstur til Kærlighedens By er også muligt og oplagt.

På hotellet bor I på et moderne værelse, der er udstyret med TV, wi-fi og privat badeværelse med hårtørrer. De fleste af værelserne har desuden udsigt til Seinen.

claude jfaisdo
Claude Monets hus i Giverny

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

claude
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning