fra kr. 1489

Gardasøen er en populær feriedestination for os danskere, og det forstår man godt! Her er fantastisk smukt, det italienske køkken imponerer, og køreturen fra den dansk-tyske grænse tager omkring 13 timer – perfekt afstand til en kør-selv ferie.

Med denne ferie bor I på det 4-stjernede hotel Health House Residence, der råder over 30 lejligheder i forskellige størrelser. Hotellet ligger ved de grønne bakker Desenzano Del Garda, og der er ca. fem minutters kørsel til centrum.

Tilbuddet inkluderer også 2 billetter pr. lejlighed til forlystelsesparken Gardaland. Parken er en af de mest berømte forlystelsesparker i Italien, og det er oplevelser for hele familien. Den er opdelt i flere tematiserede områder, som alle har deres egen individuelle karakter, hvilket gør parken ekstra sjov at udforske. Parken byder på et dejligt miks af vilde forlystelser, der giver et kæmpe adrenalinsus, såsom Blue Tornado og Raptor, og så mere rolige forlystelser til de mindre børn. Ønsker I flere billetter end de to, der er inkluderet i tilbuddet, så kan de købes ved indgangen til Gardaland.

Ferie ved Gardasøen og forlystelsespark

Det er på Travelbird.dkat I finder denne skønne ferie, der kombinerer 4-stjernet hotel ved Gardasøen med ægte sus i maven i en af Italiens mest populære forlystelsesparker.

Jeres hotel ligger ca. 20 minutters gang fra Gardasøens bred, men der er også en pool på hotellet, der har åbent fra maj til september. Der er halvanden times kørsel til Venedig og Milano, så hvis I har lyst til en tur til storbyen en dag, så kan det også sagtens lade sig gøre.

I kan vælge mellem lejligheder med plads til 3, 4 eller 6 personer. Alle lejligheder er indrettet med spisestue, køkken og eget badeværelse med toilet, bad og hårtørrer. Der er desuden TV og telefon, og alle lejligheder har egen altan eller terrasse med havemøbler.

Gardasee Panorama iStock_000077345617_Large-2

 

 

 

deal-screenshot

gardasøen screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning