Ferie i London med uhyggelig sightseeing

2 nætter i London inkl. fly, hotel og The London Bridge Experience & Tombs

  • Hotel Monopoly Accommodations
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1035

London er altid et hit, og der er så meget at se og opleve, at man aldrig når det hele. Men det er det fede ved det! Jeg tænker dog, at det er nemt at falde i “fælden” og måske besøge det samme steder og gader, når man vender tilbage på ferie i London. Det har jeg råd for her! Jeg har nemlig ikke bare fundet flybilletter og hotel til jer, men også en virkelig cool kulturel oplevelse – The London Bridge Experience! Få dig et godt gys på denne uhyggelige tour samtidig med, at du lærer om den historiske bro.

Oplev sjov og uhyggelig sightseeing på ferie i London

Flybilletterne har jeg fundet på Momondo. Jeg har valgt afrejse fra København, men I kan naturligvis selv vælge at rejse fra Jylland, hvis det passer jer bedre. I bliver indkvarteret på Monopoly Accommodations, som jeg har fundet til en god pris på Trivago. Så er alt på plads til jeres miniferie, I mangler kun selve fornøjelserne. skulle du ikke have lyst til den uhyggelige sightseeing, har jeg fundet nogle andre bud også.


Køb din billet til The London Bridge Experience & Tombs her.

Har du ikke lyst til en uhyggelig omgang sightseeing? Så kan du booke Flexi Fast Track til London Eye, billetter til River Lights CruiseThe Making of Harry Potter – Warner Bros. Studio Tour + Transfer eller måske Shakespeare’s Globe + Afternoon Tea.

deal-screenshot