fra kr. 399

Kender du også en far, som er vild med whiskey? Så læs med her og se tilbuddet til den perfekte fars dags gave! Jeg har nemlig fundet en dagsoplevelse med whiskeysmagning, hvor modtageren oven i købet får lov til at fylde deres egen whiskeyflaske! Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk at du kan finde et gavekort til denne oplevelse. Prisen pr person er 399,-.

Whiskeysmagningen finder sted hos Bryghuset Braunstein i Køge. Bryghuset ligger tæt på Køge Station, så lad bilen blive hjemme og tag toget i stedet.

Whiskeysmagning hos Bryghuset Braunstein

Braunstein tilbyder en helt unik oplevelse for alle, som sætter pris på en god Whiskey. Du eller en heldig gavekortsmodtager får muligheden for at forkæle smagssanserne med den anmelderroste Braunstein whiskey. Og som prikken over i’et får du lov til at fylde din egen lille flaske (0,2 L) med den variant, du synes bedst om.

Gavekort gælder i to år fra købsdato med en pris fra 399,- pr. person via DuGlemmerDetAldrig.dk. Du kan godt bestille til flere personer af gangen, men ved grupper (over 6 personer) skal du skrive en henvendelse til DuGlemmerDetAldrig.dk.

deal-screenshot

Deal whiskey
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning