Ølsmagning i København

Gavekort til ølsmagning hos Ølsnedkeren i København

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 249

Er I også ølenthuasiaster? Så er dette tilbud lige noget for jer! Jeg har nemlig fundet et gavekort til ølsmagning hos Ølsnedkeren i København! Det er da den perfekte mandetur – eller kærestetur hvis I begge er til øl. Eller hvad med en far-søn tur? Mulighederne er mange!

Ølsnedkeren er en lille ølbar i København. Her prøver de at genfortolke ølbrygning – ved at bruge de nyeste teknikker, eller ved at bruge ingredienser fra hele verden. På grund af de nye teknikker og eksotiske ingredienser, der blandes, er det næsten sikkert, at den samme øl ikke bliver brygget flere gange. De brygger øl to gang om ugen.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren i København

Det er hos DuGlemmerDetAldrig, jeg har fundet dette gode tilbud. Tilbuddet er i form af et gavekort, der kan indløses inden for 2 år efter købsdatoen.

 • Gavekortet inkluderer:
  • 1 – 1 ½ times ølsmagning.
  • I skal smage 8 forskellige øl
  • I bliver forklaret de forskellige bryggeprocesser og prøver forskellige smags nuancer.
  • Fortællinger fra Ølsnedkerens historie.
  • Og I må selvfølgelig gerne blive hængende i baren efter smagningen for at snakke mere om øl

 

deal-screenshot

Capture