fra kr. 2840

Her er der den perfekte ferie til børnefamilierne. Camping ved Vesterhavet på Hanstholm Camping , hvor I kan glæde jer til vandland, børnezoo og masser af aktiviteter til børnene. Det hele foregår i skønne omgivelser, hvor der også er masser af plads til fred og ro for forældrene.

I bliver indkvarteret i hytte, der har plads til 7 eller 8 personer. Ikke langt fra campingpladsen finder I kilometerlange sandstrande og Vesterhavet. Dette er i sandhed en ferie, som tilgodeser alle familiemedlemmer, og I kan glæde jer til 4, 6 eller 8 dage med hygge og kvalitetstid.

Tæt ved Hanstholm Camping er Nationalpark Thy placeret, og hver dag fra forår og henover sommeren er der mindst én guidet tur eller aktivitet. Cirka 3 kilometer fra pladsen har I bunkerne, som var med i den gamle, danske film ‘Olsen Banden i Jylland’. Ved siden af ligger huset, som også var med i filmen, og som desuden har været med i filmen ‘Babettes gæstebud’.

Danmarks smukkeste cykelsti finder I også her. Der er en vej, der fører jer fra campingpladsen ned til cykelstien, der går fra stranden og 30 kilometer mod øst til Bulbjerg samt 30 kilometer mod syd til Vorupør. Denne cykelsti er udnævnt af Dansk Cykelunion som Danmarks smukkeste, hvilket skyldes, at ruten går igennem Nationalpark Thy. Cykelstien er komplet børnesikker, da der ikke er anden trafik end cykler.

Familieferie i Nordjylland

Campingferien finder I på Travelbird.dk.

Udover vandland, børnezoo og legeplads på Hanstholm Camping, så er der massevis af aktiviteter for børnene bl.a. konkurrencer, lege, spil, sodavandsdiskotek, bål og film i børnehuset. På campingpladsen er der også en butik, og ved ankomst kan I købe et VIC-rabatkort, som både giver 25% rabat i den hyggelige restaurant og butikken.

camping
© Hanstholm Camping

 

 

 

 

 

deal-screenshot

camping screen