fra kr. 779

Pak bilen, spænd sikkerhedsselerne, og så er det bare afsted mod Holland. Nu står den på familieferie! 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse kommer I til Drenthe, der er en af Hollands grønneste regioner. Kulisserne er intet mindre end perfekte her; dybe skove, græsmarker med skotsk højlandskvæg og masser af markerede cykel- og vandreruter.

Jeres ferieparke, Het Grote Zand,  ligger i Drenthes smukke natur og er det oplagte sted at tilbringe en dejlig ferie med familien. Og I kommer ikke til at kede her, for der er masser af underholdning for hele familien. En sjov legeplads, en trampolin, en indendørs swimmingpool samt en sauna og dampbad (mod gebyr). I ferieparken finder I en restaurant, café, bar, pizzaria, snackbar og pandekagehus. Her er også et lille supermarked.

Hvis I har lyst til at tage på udflugt, så finder I bl.a. den spændende dyrepark i Emmen, flere golfbaner samt de livlige byer Assen og Groningen tæt ved ferieparken. For de historieinteresserede kan I besøge de ældgamle stendysser eller koncentrationslejren Kamp Westerbork, hvorfra jøderne blev sendt videre til andre koncentrationslejre i Europa under 2. Verdenskrig.

Familieferie i hollandsk feriepark

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

I kan vælge mellem 3, 4 eller 7 overnatninger i en feriebolig til 4, 6 eller 8 personer. Om de forskellige boligtyper skriver Travelbird:

4-personersbolig

Denne et-plans feriebolig har plads til maks. 4 personer, og er indrettet med stue med siddehjørne og TV og et fuldtudstyret åbent køkken med opvaskemaskine. Her er to soveværelser med 2 enkeltsenge i hver samt et badeværelse med toilet, og I kan slappe af på jeres møblerede terrasse.

6-personersbolig 

I denne feriebolig har I plads til i alt 6 personer og 1 baby 0-2 år. Her har I en stue med siddehjørne og TV, et fuldtudstyret åbent køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge på stueetagen. På førstesalen finder I yderligere to soveværelser med 2 enkeltsenge hver. I har desuden en møbleret terrasse, hvor I kan slappe af.

8-personersbolig

Har I hele familien med, eller rejser I to familier sammen, kan I vælge denne luksuriøse feriebolig med plads til i alt 8 personer og 1 baby 0-2 år. Denne hyggelige feriebolig har stråtækt tag og en stor, møbleret terrasse. På stueetagen finder I en stue med TV og et fuldt udstyret åbent køkken med opvaskemaskine, et soveværelse med to enkelsenge samt et badeværelse. På førstesalen ligger yderligere tre soveværelser med 2 enkeltsenge hver samt endnu et badeværelse.

 

 • Familieferie: Bo i hollandsk feriepark  inkl. fri adgang til swimmingpool og slutrengøring
  • Rejseperiode: 22. juli – 19. december, 2016
  • Rejselængde: 3, 4 eller 7 overnatninger i en feriebolig til 4, 6 eller 8 personer
  • Destination:  Ferieparken Het Grote Zand
  • Beliggenhed: I regionen Drenthe
  • Pension: Ikke inkluderet
  • Afstand fra Danmark: Cirka 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
  • Fri adgang til swimmingpool
  • Slutrengøring
  • Gratis parkering
  • Pris: Fra 779,- pr. feriebolig 

 

 

 

deal-screenshot

hollands
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning